Usein Kysyttyjä Kysymyksiä (UKK):

 

Mikä on kemikaalivana?

Hollantilaisen Delftin teknisen yliopiston professorin, lentokone- ja avaruusteknologian insinöörin Coen Vermeerenin, sanoin ja vastoin "teollisuuden" kontrolloiman Wikipedian tietoja, on olemassa erilaisia kemikaalivanoja: lentonäytöksissä nähtyjä, peltojen lentoruiskutuksessa tehtyjä, lentokoneilla säätä muokatessa tehtyjä, ym.

 

Lisää "teollisuudesta" sivullamme tässä.

 

Me keskitymme nyt kemikaalivanoihin (Chemtrails), eli ns. pitkäkestoisiin tiivistymisvanoihin, jotka ovat myrkyllisiä mikropartikkelivanoja ja joita jotkut lentokoneet jättävät taivaalle yleensä noin 10 kilometrin korkeuteen. Jotkut tutkijat ovat sitä mieltä, että kemikaalivanat ovat yksi osa sääaseita (History Channelin dokumentti YouTubessa hakusanoilla "chemtrails history channel") yhdessä HAARP-järjestelmän kanssa. EU-parlamentti pitää HAARP-järjestelmää sääaseena. Huomionarvoista on, että kaikki vanat, joita lentokoneet jättävät, EIVÄT ole kemikaalivanoja, mutta valitettavan usein lentokoneen polttoaineen joukossa on eri tarkoituksia palvelevia metalleja, jotka usein leviävät kattamaan koko taivaan (Kts. kohta "tutkimuksia" alla). Kemikaalivanoissa käytetään yleensä mm. alumiinia, bariumia ja strontiumia. Erityisesti Yhdysvalloissa niissä joskus käytetään myös erilaisia kuituja, nanoteknologiaa, ihmisen plasmaa, ym. Euroopassa ovat kohua herättäneet syksyllä 2013 Ranskassa ja Espanjassa lentokoneista ruiskutetut polymeerit.

Miksi kemikaalivanoja pidetään salassa ja salaliittoteoriana?

Monen asiantuntijan mukaan ruiskutusta tekevät tahot tekevät kaikkensa salatakseen ruiskutukset ja saattaakseen siitä keskustelevat ja kiinnostuneet naurunalaisiksi (Tässä)

Miksi esimerkiksi lentoliikennealalla työskentelevät ihmiset ( lentäjät, mekaanikot, PR, matkatoimistot,ym) vaikenevat kemikaalivanoista ja ilmastonmuokkauksesta yleensä ja leimaavat asiasta puhuvat foliohatuiksi?

Koska kun kemikaalivanojen ruiskutusten laajamittaisuus tulee julkisuuteen moni tulee mahdollisesti menettämään työpaikkansa ja tämän pelossa ihminen on ehkä valmis tekemään jopa moraalisesti kyseenalaisia asioita säilyttääkseen elantonsa. (Ei jos vaan) kun vältaväestö alkaa ymmärtää, että terveyttämme on vaarannettu jo vuosia lentokoneista tehdyillä ruiskutuksilla joihin meiltä ei kukaan ole lupaa kysynyt, joiden sisältämiä aineita ja niiden aineiden vaikutuksia meihin kukaan ei varmasti tiedä, saa se ihmiset mm. boikotoimaan tiettyjä lentoyhtiöitä. Lentoyhtiöillä on jo nyt saastuttajien maine, ne ovat suuri kasvihuonekaasujen tuottaja.

Yksi tärkeimmistä saalamisen syistä on se, että ruiskuttaessaan ilmakehässä mm. erilaisia kemikaaleja, metalleja, kuituja ja biologisia yhdisteitä, "he" syyllistyvät laittomaan ja luvattomaan ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin vaarantamiseen ja ympäristö- ja muiden viranomaisten olisi mahdotonta virallisesti hyväksyä tätä toimintaa. Nyt kun sitä ei virallisesti tapahdu, ei ketään voida haastaa oikeuteen mahdollisista seurauksista. Monen todistajan mukaan eri viranomaiset (mm. USA:n EPA) tekevät kaikkensa salatakseen asian, asiasta huolestuneita ja kiinnostuneita virastojen työntekijöitä mm. uhkaillaan "vakavilla seurauksilla".

Mitä on ilmastonmuokkaus?

Ilmastonmuokkaus on tarkoituksenmukaista ja suurimittakaavaista maapallon ilmastosysteemiin puuttumista. Jopa monet suomalaiset viranomaiset ja johtavat tutkijat uskovat ilmastonmuokkausta tehtävän tälläkin hetkellä. Olemme itse keskustelleet asiasta heidän kanssaan. Miksi moni alan asiantuntija (eri tutkijat, jopa ilmatieteenlaitoksella) kuitenkin väittää, että se alkaa todennäköisesti vasta n. 20 vuoden kuluttua? Miksi asiasta ei haluta keskustella avoimesti? Pelätäänkö seurauksia?

 

 

Ovatko Ilmatieteenlaitoksen tutkijat (hengen) vaarassa jos he paljastavat totuuden?

 

Mitä on stratosfäärissä aerosolien avulla tapahtuva ilmastonmuokkaus?

Stratosfäärissä aerosolien avulla tapahtuva ilmastonmuokkaus (SAG) on auringon säteilynsäätelytekniikka (SRM), joka on suunniteltu heijastamaan auringon säteet takaisin avaruuteen ennen kuin ne saavuttavat planeetan. Sitä tehdään mm. suihkukoneista sulfaattisia aerosoleja stratosfääriin ruiskuttamalla. Tämän tarkoituksena on OLETETTAVASTI auringon säteilyn heijastaminen takaisin avaruuteen ilmastonmuutokseen vaikuttamiseksi ja sään muuttamiseksi.

 

Eivätkö kaikki taivaalla näkyvät vanat ole vain tavallisia kondenssivanoja (tiivistymisvanoja), joita matkustajakoneet jättävät?

Suihkukoneiden jättämät vanat (jet contrails) jotka näkyvät hyvin korkealla ( normaalisti yli 8km korkeudessa) , katoavat nopeasti, normaalisti muutamasta minuutista pariin kolmeen tuntiin. Ne ovat kuin hengityshöyrysi talvella. Pilvet tarvitsevat 70% kosteuden muodostuakseen. Kondenssivanat tarvitsevat alhaisen ilmankosteuden muodostuakseen. Jos kondenssivanoista muostuu taivaan peittäviä pilviä, niissä on muutakin kuin vettä.

 

Miksi he myrkyttäisivät itseään?

 

Päivitys 26.1.2020: Kun tutkimme aihetta perusteellisesti viitisen vuotta sitten, meille selvisi että silloin mikään taho Suomessa ei mitannut hengitysilmassamme olevien nanokokoisten hiukkasten määrää.

 

Eivät kaikki kemikaalivanat sisällä samoja aineita. Yksi HUOLESTUTTAVIMMISTA asioista tässä onkin se, kuka tietää mitä he todellisuudessa ruiskuttavat? Mukaan on helppo laittaa viruksia ja erilaisia kemikaaleja, joilla testataan erilaisia asioita. Mm. USA:ssa tämä testaaminen on jopa laillista (Tässä).

Monet uskovat, että kemikaalivanat ovat myrkkyjä, joita niskaamme sataa. On kuitenkin hyvin vaikeaa todistaa, että ihmisiä kuolee tai sairastuu niiden vuoksi. On totta, että maa- ja vesinäytteet osoittavat korkeita alumiini- ja muita hermomyrkkytasoja aineille, jotka jotenkin ovat päätyneet ilmakehäämme, mutta on myös mahdollista, että ruiskutusohjelmat ovat käynnissä maan ( ja eläinten ja eliöiden) muokkaamiseksi sen sijaan että niitä yritettäisiin myrkyttää. ”He” saattavatkin olla tällaisen isommanluokan modifioinnin kannattajia tai ilmastonmuokkaajia. Nyt on yritettävä selvittää, mikä em. aineiden vaikutus on ihmiselle ja luonnolle. Tärkeää on myös se, että kansalaisten mielipidettä ei ole kysytty, eikä heitä ole informoitu näistä muutoksista. Barium on USA:n armeijan yleisesti lentokoneista ruiskuttama metalli, se vahvistaa tutka- ja radiosignaaleja. Nanokokoiset alumiinihiukkaset puolestaan parantavat mm. polttoaineiden ominaisuuksia.

 

Miten näin iso asia on pystytty toteuttamaan ja pitämään (melkein) salassa?

USA:n armeijalla on paljon kokemusta salassapidosta. ( Joskus asiat kemikaalivanoistakin tosin vuotavat, YouTube: Kristen Meghan). Kemikaalivanoja ruiskuttavat todennäköisesti Yhdysvaltojen armeijan sekä NATO:n ja heidän liittolaistensa lentokoneet. Armeijassa tunnetusti kysymyksiä ei esitetä, vaan noudatetaan käskyjä.

Yhdysvaltojen armeija on todennut julkisesti ilmastonmuutoksen olevan yksi heidän suurimmista turvallisuusuhistaan, joten lentäjät on helppo vakuuttaa ruiskutusten tärkeydestä. Armeijan lentokoneet eivät monesti näy edes tavallisessa tutkassa (Tässä). Lisäksi ruiskutuskoneiden kantomatkat ovat todella pitkiä ja ne ovat usein erikoisvarusteltuja. Nykyteknologiat sallivat aineiden lisäämisen jopa polttoaineen sekaan eli monet lentokoneet voidaan tankata normaaliin tapaan.

 

Onko olemassa selviä todisteita, että ilmakehässä tapahtuvaa ruiskutusta ja kemikaalivanoja tehdään juuri nyt?

Yhdysvaltojen Kansallinen Meri- ja Ilmahallinto, The National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) on julkaissut listoja säänmodifiointiohjelmista ja NASAn tutkija, Douglas E Rowland, puhuu niistä avoimesti. Parhaat todisteet monen mielestä ovat kuitenkin ympäri maailmaa otetut maa-, ilma-, vesi- ja luminäytteet jotka sisältävät monesti monituhatkertaisia määriä niitä myrkyllisiä metalleja, ym. joita ilmastonmuokkauspatenteissa mainitaan. (Ks. "Patentteja")

 

Monet asiat koostuvat alumiinista, sinkistä, kuparista,ym. Mistä moinen haloo?

Paljon normaaleja ja meille turvallisia raja-arvoja suurempia määriä tekee asiasta tärkeän ja vaarallisen. Ilmastonmuokkauspatenteissa mainittujen metallien ( mm. alumiini, barium, strontium ) määrä näytteissä nousee todella paljon juuri muutama päivä sen jälkeen, kun lentokoneet ovat jättäneen vanoja taivaalle alueella jossa ei ole mitään (suuri autiomaa). Niiden sairausten määrän huima kasvu, jotka liittyvät ruiskutuksissa käytettäviin metalleihin ja muihin myrkyllisiin aineisiin tekee asian tieteellisen tutkimuksen ensisijaisen tärkeäksi.

Takaisin ylös

Eivätkö sadevesinäytteistä löydetyt raskasmetallit ole voineet tulla esim. maassa olevasta pölystä?

Maapöly ja muut sadevesinäytteen mahdolliset saastuttajat on eliminoitu kun näytteet on otettu kaukana esim. teollisuudesta. Nanohiukkaset ovat ihmisen tekemiä ja usein metallien alkuperämaakin on tiedossa.

Takaisin ylös

Mutta eivät kai he kemikaalivanoja tarkoituksella tekisi?

Aerosolien ruiskutus on salaista puuhaa suuressa mittakaavassa.

Yhdysvaltalaisen lentoyhtiön Evergreen Aviation:in B-747 supertankkerilaivue on varustettu heidän itse patentoimallaan paineistetulla ruiskutusjärjestelmällä joka pystyy toimittamaan tonneittain säänmodifiointikemikaaleja yli 300km matkalle. Vaikka tämä uskomaton lentokone esiteltiin yleisölle tehokkaana metsäpalojen sammuttajana, ei niistä yksikään ole osallistunut ihmisiä tappaneisiin tuhoisiin metsäpaloihin länsi-Yhdysvalloissa koneen esittelyn jälkeen vuonna 2009. Nämä supertankkerit eivät todellakaan makaa tyhjän panttina. Näitä jättimäisiä 747 käytetään ilmastonmuokkauksessa kemikaaleja ruiskuttamassa ympäri maailman, Evergreenin patentissa mainitun kyvyn mukaisesti. Patentteja löydät tästä ja lisää Googlettamalla.

Taas yksi “salaliittoteoria” lisää. Ensinnäkin, emme tiedä onko USA:n hallitus tämän takana vaikka moni asia tuntuukin viittaavan siihen. Mutta kun se tapahtuu ilmatilassa, jota me emme itse kontrolloi, on pakko uskoa, että eri maiden hallitusten on pakko tietää asiasta. Ja hehän eivät asiasta keskustele. Kun kerrot ihmisille, jotka pitävät asiaa salaliittoteoriana tai eri maiden viranomaisille tai jopa eri luonnosuojelujärjestöille näistä vanoista taivaalla, sanovat he kaikki nopeasti, että ne ovat vain tavallisia kondenssivanoja tai pilviä ja että ne kaikki ovat normaaleja ilmiöitä. Ehkä se onkin ”normaalia”, koska se on osa kaiken luonnollisen muuttamista. Tiede on astumassa luontoa kontrolloivaan huoneeseen ja se on valitettava suuntaus.

Kuvittele maailma, jossa luonto ei enää olekaan vastuussa kaikesta elävästä. (Onhan ihminen taistellut luonnonvoimia vastaan niin kauan kun se on ollut maanpinnalla). Kuvittele maailma täynnä GMO puita ja GMO kasveja – koko ruokaketjumme. Kuvittele maailma jossa on oma ilmastointilaite – ei enää puita kaatavia lumimyrskyjä, ei tukahduttavaa hellettä. Kuvittele maailma, jossa ihmiset ovat ennalta-arvattavia – ystävällisiä, avuliaita, osa harmoonista ”globaalia yhteiskuntaa” ja jossa teknologia on kaikesta vastuussa aina pienimmästä jokaisen asian muodostavasta partikkelista lähtien. Nyt kysy itseltäsi se kysymys: ”Miksi meitä ruiskutetaan?”

takaisin ylös

Jos ruiskutuksia oikeasti tehtäisiin, eikö joku sisäpiiristä olisi jo kertonut asiasta?

Yksi "sisäpiiriläinen" tuli esiin viime keväänä (2013). Kristen Meghan, bio- ja ympäristöinsinööri, työskenteli ilmavoimien tukikohdassa yhdysvalloissa. Hänen työnsä oli ihmisille ja ympäristölle haitallisiksi ja vaarallisiksi luokiteltujen aineiden vastaanotto, rekisteröinti ja seuranta. Hänen videonsa voit katsoa TÄSTÄ. Hän jatkaa tänä päivänäkin asian saattamista ihmisten ja viranomaisten tietoon. Hänellä on paljon omia videoita aiheesta. Älä usko Googlea, tutki itse.

Moni asiasta tietävä on ottanut yhteyttä kemikaalivanoja tutkiviin ja antanut tietoa nimettömänä. Muiden paljastajien esiintuloa vaikeuttaa seurausten vakavuus. Riskejä ovat mm. eristäytyminen, kritisointi ja monesti työpaikan tai jopa hengen menettäminen.

100,000 ihmistä työskenteli Manhattan Projectissa, Yhdysvaltojen salaisessa operaatiossa jossa kehiteltiin atomiaseita sodassa käytettäväksi, ja silti he pystyivät pitämään sen salassa varapresidentti Trumanilta, kunnes hänestä tuli presidentti. Isojakin salaisia projekteja onnistutaan pitämään salassa kansalta.

takaisin ylös

Mitä hyvää seuraa ruiskutuksista?

Etujen ollaan sanottu olevan mm. planeetan jäähtyminen, jääpeitteen sulamisen hidastuminen, merien pinnan nousun hidastuminen ja kasvien tuoton lisääntyminen. Mutta riskit ovat paljon suuremmat kuin mahdollisesti saavutettavat edut.

takaisin ylös

Auttavatko kemikaalivanat taistelussa ilmaston muutosta vastaan?

Itse asiassa ne aiheuttavat ilmaston ääripäiden muodostumista.

takaisin ylös

Miten kemikaalivanat vahingoittavat maapalloa?

Mm. Dane Wigingtonin GeoengineeringWatch.org, tutkimuksen mukaan kemikaalivanat ja ilmastonmuokkaus ovat suurin yksittäinen uhka elämälle maapallolla. YK:n tutkijat arvioivat, että 150-200 eri kasvia, hyönteistä, lintua ja nisäkästä kuolee sukupuuttoon joka vuorokausi. Tämä on melkein 1000 kertaa "luonnollinen" määrä ja paljon suurempi kuin maapallo on ikinä kokenut sitten dinosaurusten katoamisen 65 miljoonaa vuotta sitten.

Kemikaalivanat näyttävät laukaisseen ilmaston syöksykierteen, joka vaikutaa merivirtoihin atlantin ja arktisen meren välillä. Yksi vaikutuksista on metaanin nousu ilmakehään. Tätä metaanin ilmakehään nousua ei ole tapahtunut aikaisempina vuosikymmeninä tai -satoina. Sitä on tapahtunut vain muutaman viime vuoden aikana, ja muuttaa elämän koko maapallolla.

He vaarantavat meidän ja kaiken elollisen terveyden. He luovat keinotekoisia sääilmiöitä ja ihmisille tarvetta käyttää meille haitallista geenimanipuloitua ruokaa, jonka tuottamiseen heillä on jo ratkaisu. Riskejä ovat myös kuivuus Afrikassa ja Aasiassa, jatkuva valtamerien happamoituminen hiilidioksidista. Otsoonikato. Ei enää sinisiä taivaita, vähemmän sähkövoimaa. Sen pysäyttäminen saa ilmaston lämpenemään eikä sitä voi nopeasti pysäyttää sitten kun se on alkanut. Inhimillinen erehdys myrkyllisten aineiden käytössä on vaarallista ja niin ovat myös odottamattomat seuraukset. Armeijan ja sotilasteknologian käyttö on myös voimassaolevien kansainvälisten sopimusten vastaista. Kysymys on siitä kenen käsi on maailman termostaatilla ja miksi yötaivasta ei enää usein näy.

takaisin ylös

Onko kemikaalivanoista terveydellisiä vaikutuksia?

Hyvin pienet partikkelit voivat joutua syvälle hengityselimiin ja keuhkoihin. Nanopartikkelit jopa menevät ihon läpi ja voivat päätyä aivoihin aiheuttaen mm. Alzheimerin tautia (neurologin haastattelu tässä). Lyhytaikainen altistuminen voi aiheuttaa ( ja on aiheuttanut monille) ärsytystä silmissä, nenässä, kurkussa ja keuhkoissa ja siitä saattaa seurauksena olla yskää, nuhaa, aivastelua ja muuta. Jo olemassa olevat taudit ja vaivat kuten astmat, allergiat ja sydäntaudit saattavat pahentua tai puhjeta.

Pienille partikkeleille altistumisesta aiheutuneita terveyskeskus- ja sairaalakäyntejä ja jopa kuolemia on tieteellisin tutkimuksin todettu.

Tutkimukset myös tukevat olettamusta, että pitkäaikainen altistuminen hienojakoisille partikkeleille saattaa liittyä keuhkoputkentulehdusten, keuhkojen vajaatoiminnan, keuhkosyöpäkuolemien ja sydäntautien kasvuun. Ihmiset joilla on hengitys- ja sydänvaivoja ja lapset ja vanhukset saattavat olla erityisen herkkiä hyvin pienille partikkeleille. http://www.health.ny.gov/environmental/indoors/air/pmq_a.htm .

takaisin ylös

Miksi he siis ruiskuttavat kemikaalivanoja?

Tässä muutama mahdollinen syy:

1. Ympäristön modifiointi ja kontrolli. ( Luodaan kuivuutta, saadaan maanviljelijät polvilleen: Joutuvat ostamaan GMO-siemeniä tai myymään maansa pilkkahintaan. Luodaan tulvia, lumisadetta, pyörremyrskyjä, maanjäristyksiä...)

2. Biologiset operaatiot.

3. Sotilaalliset operaatiot. (Sääaseet, katso etusivullamme The History Channelin dokumentti.)

4. Elektro-magneettiset operaatiot.

5. Geo-fyysiset /globaalit / planeetalliset vaikutukset.

6. Seurannan kehittäminen / LIDAR.

7. Eksoottisten propulsiosysteemien kehittäminen.

8. Maapallon väestön vähentäminen (Mm. CFR, Council of Foreign Relations, joka tekee Yhdysvaltojen hallituksen toimintasuunnitelmia myöntää tällaisen ohjelman olemassaolon)

takaisin ylös

Kuka hyötyy kemikaalivanoista?

Maailman valtaeliitti. Pörssisijoittajat. Tuhoja vakuuttavat vakuutusyhtiöt. Sähkö- ja vesilaitokset. Rakennusliikkeet. Geenimanipuloidun ruoan tuottajat. Geenimanipuloitujen siementen ja kasvien tuottajat. Sotilasteollisuus. Lääkeyhtiöt. Yksityinen tervydenhuolto. Maailman väestön vähentämisohjelmat. Agenda 21.

takaisin ylös

Mitä minä voin tehdä?

Tutustu osioomme Mitä minä voin tehdä etusivumme alalaidassa ja valitse sinulle sopivimmat vaihtoehdot.

takaisin ylös

Miltä puolipilvinen taivas näyttää usein nykyään?

Taivaalla on hyvin usein matalalla liikkuvia pilviä ja ristiin-rastiin vedettyjä vanoja. Näiden suorien vanojen ilmestymiselle ei ole aikataulua. Tummansinistä taivasta ei enää usein näy, sen tilalle on tullut utua joka heikentää näkyvyyttä erityisesti taivaanrannassa.

takaisin ylös

Miltä puolipilvinen taivas ennen näytti?

Etsi vanhoja valokuvia 60- ja 70 luvulta perheesi valokuva-albumista niin näet paljon luonnollisempia pilviä. Varo fotoshopattuja kuvia ja videoita joihin on lisätty kemikaalivanoja. Niitä on jo paljon netissä.

 

 

 

Entinen CBS:n toimittaja kertoo kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat:

 

 

 

Uutisia:

 

3.5.2020:

Sadetta radioaalloilla?

Mihin muuhun, sään-/ilmastonmuokkauksen lisäksi, käytetään radioaaltoja? Väestönkasvun hillitsemiseen? Sveitsissä parikymppisistä miehistä 62% kykenemättömiä saamaan lapsia. Suomessa n. 80% miehistä "steriilejä" tai "melkein steriilejä". Eurooppalaiset miehet ovat steriilejä kahden vuoden päästä jos kehitystä ei pysäytetä.

Only 38% of young Swiss men fertile, according to research

Ilta-Sanomat 2011: Tuoreen tutkimuksen mukaan matkapuhelimen käyttö saattaa heikentää siemennesteen laatua.

Cell Phone Radiation Damages Sperm, Studies Show

While everybody panics about coronavirus, insects are heading for extinction in both the U.S. and Europe … No insects means no food

Dangerous climate “cult” ignores science

8.4.2020:

Ruoho&Rigatelli - Behind the Scenes - koko leikkaamaton haastattelu

Edellinen on leikkaamaton versio Ylen MOT:n tekemästä haastattelusta. Yle näytti 6.4.2020 televisiossa "rikollisen törkeästi" leikatun versionsa:

Yle MOT: Ilmastoepäilyn kylväjät: Ilmastonmuutoksesta on tullut oikeistopopulistien lempivihollinen. MOT kertoo, mistä ilmastonmuutosta epäilevä liike on saanut alkunsa ja miten se vaikuttaa Suomessa.

31.3.2020:

Ilmastonmuutos on sairastunut Covid-influenssaan, ja tulee todennäköisesti jäämään eläkkeelle toivuttuaan. Toimituksemme toivottaa ilmastonmuutokselle mukavia eläkepäiviä.

Ja sitten muihin aiheisiin:

Covid-19 päivitys: Kaatuuko internet kohta? Alkavatko [ilmastonmuutoshuijauksen keksijöiden] massapidätykset pian?

12.3.2020:

Toimitus: Helsingin sanomien Nyt-liitteen artikkelissa kritisoitiin 21.3. järjestettävää ilmastotapahtumaa (En suosittele artikkelia syystä että...). Tapahtuman koordinaattori vastasi artikkelissa saamaansa kritiikkiin muun muassa näin: "Kutsuja on lähetetty ympäriinsä erilaisille tahoille – myös Ilmatieteen laitokselle ja Maailman ilmatieteen järjestön pääsihteerille, meteorologi Petteri Taalakselle. Kutsuista on joko kieltäydytty tai niihin ei ole vastattu [...] En tiedä, pelkäävätkö tutkijat sitten työpaikkansa puolesta. Mutta tämä on vain arvailua."

Itse aloitin rokotteiden tutkimisen noin kolme vuotta sitten ja voin sanoa, että rokoteaihe tuntuu olevan aivan yhtä "räjähdysherkkä" kuin ilmastonmuutosaihe. "Teollisuus" ei halua kummastakaan kunnon keskustelua. Miksihän? 

8.3.2020:

Vihreiden tekopyhä kansanedustaja:

Ilmastosi-seminaari 21.3.2020:

5.3.2020:

Maikkarilta törkeä valeuutinen etelämantereen sulamista koskien (ja Ilmatieteenlaitos "mukana väärennetyillä kuvilla"): Saari, joka sulatti Antarktiksen - feat. suomalainen lätkämaila

"Mereenuponneeseen" saareen rakennettiin uusia lentokenttiä: Maldives to open four new airports in 2020

23.2.2020:

Iran experiences unprecedented snowstorm that buried homes, animals and people under thick snow

We broke down the last decade of climate change in 7 charts

The top 10 biggest bombshell climate TRUTH stories of 2019

21.2.2020:

Sata vuotta sitten oli yhtä lämmintä kuin nyt, lehtileikepoimintoja

Tutkimus: Ilmastonmuutos huolestuttaa suomalaisia yli 30 % vähemmän kuin vuotta aikaisemmin

18.2.2020:

Kesäisiä talvia on ollut Helsingissä ennenkin:

5.2.2020:

Aamulehti: Tamperelainen koululainen kritisoi Greta Thunbergin henkilökulttia: ”Se on tarkkaan suunniteltu kampanja” Henkilökultti on tarkkaan suunniteltu kampanja, jonka on tarkoitus laittaa massat liikekannalle valtarakenteita vastaan.

27.1.2020:

Ilmastoaiheisia uutisia: climate.news

26.1.2020:

Trump talousfoorumissa:  Meidän on torjuttava iänikuiset tuomionprofeetat ja heidän ennustuksensa maailmanlopusta [...] Nämä alarmistit vaativat aina samaa asiaa: Täydellistä valtaa hallita, muokata ja kontrolloida kaikkia osia elämässämme:

 

Trumpin puhe talousfoorumissa (Video 33:27): AMERICA FIRST: President Trump Says AMERICA Will Never Be A SOCIALIST Country

Time-lehden "ilmastohuijaukset"

23.1.2020:

Soros-Linked Group Joins MSM To Censor And Purge Climate Change Skeptics On YouTube

Jos George Soros ei ole tuttu nimi, voit lukea hänestä tässä.

Aquatrails – New Chemtrails – Spraying Reflective Particulates Over Oceans

Jos idea siitä että laivat jattävät kemikaalivanoja tuntuu uskomattomalta, suosittelemme katsomaan videon, jossa CERN:in tiedemies käsittelee aihetta.

2015 (?) Mysteerinen "sadeympyrä" ihmetytti meteorologeja CERN?

 

21.1.2020:

Central Bankers' Core Mission Now Includes Climate Change

 

Australian pääministerin neuvonantaja 2015:

14.1.2020:

Ennätysmäärä ruotsalaisia äänesti: Ilmastopolitiikkaan käytetyt verovarat vuoden 2019 suurinta verovarojen tuhlausta: Swedes Vote Climate Policy Biggest Waste of Tax Payer Money in 2019 Ruotsin veronmaksajienyhdistyksen sivustolla aiheesta tässä

13.1.2020:

100 scientific papers: CO2 has minuscule effect on climate

Australiassa asuva suomalainen kertoo mitä maastopalojen takana todella on

Ilmastofarssin käännekohta?

Australian metsäpalot

Spot the Vested Interest: The $1.5 Trillion Climate Change Industry

What consensus? Less than half of climate scientists agree with the IPCC “95%” certainty

9.1.2020:

The Truth About the Australian Bushfires (500.000 katsonutta)

NASA: Kuumia uutisia Etelämantereen jäätikön alta:

Toimituksemme suosittelee tutkimaan lisää aihetta Etelämanner.

Tässä yksi dokumenttielokuva aiheesta

Morgellonin taudista uutisoitiin runsaasti jokin aika sitten. Duodecimin Terveyskirjaston artikkelin mukaan Morgellonin tauti on suomennettuna syöpälaisharhaluulo eli akarofobia. Kuitenkin moni luotettavana pidetty ihminen on sitä mieltä, että tuossa taudissa on kyse aivan jostain muusta. Tässä video aiheesta:

CHEMTRAiLS/ MORGELLONS [...] 100% TV MEDiA PROOF

 

8.1.2020:

Laura Huhtasaari: "Ilmastopolitiikan ei ole tarkoitus kontrolloida ilmastoa, vaan kontrolloida SINUA." Bullshit revealed.

7.1.2020:

Nearly 200 People Arrested Across Australia For Deliberately Starting Bushfires

6.1.2020:

Tässä vasta-argumenttia sille [kommunistien keksimälle] väitteelle, että Australian maastopalojen aiheuttaja on [propagandamedian rummuttama] ilmastonmuutos:

South Australian man charged with starting Kingston bushfires

Itse asiassa [epävirallisten tietojen mukaan] jo satoja ihmisiä on epäiltynä noiden maastopalojen sytyttämisestä. Edge of Wonder on todennäköisesti jo Australiassa ja tulee raportoimaan aiheesta. Seuraamme tilanteen kehittymistä.

5.1.2020:

Climate report from 2004 predicted “millions” of deaths, sunken cities, and nuclear war by 2020

GREEN is MEAN: Electric cars and other “green” tech is built on the backs of child slave labor

Going vegan is a pointless form of virtue signaling – it doesn’t help the environment or the planet, analysis reveals

Global hypocrisy? Thousands of climate scientists prove they are following a fad, but are not truly concerned about CO2

Tässä "energiahuijauksesta", joka liittyy läheisesti "ilmastohuijaukseen":

PrayingMedic: Magnetic fusion plasma confinement devices can generate an almost unlimited supply of electricity and although the government has likely perfected the technology long ago, the discussions are now being brought into the public domain. It looks like the government is ready for more transparency as the U.S Department of Energy pulls back the veil on advanced energy sources:

Lisää "energiahuijauksesta" Googlen ilmiantajan kertomana tässä, ja osassa 2 tässä

Jordan Sather selittää käsitettä ilmainen energia: NUCLEAR REACTORS In Ohio And Talking Free Energy

Jordan on käsitellyt aihetta monella videollaan, hänen kanavansa tässä. Suosittelemme!

4.1.2020:

Miksi tutkija purisi häntä ruokkivaa kättä? 

(Lähde)

Greenpeace Founder: Global Warming Hoax Pushed by Corrupt Scientists ‘Hooked on Government Grants’

27.12.2019:

Kun ymmärtää korruption tason/laajuuden/monimuotoisuuden ylimmillä tasoilla, on helpompi ymmärtää ilmastohuijausta (kuinka eliitti teettää/valitsee/julkaisee sille edulliset tutkimukset ja varmistaa sen, että JOKAINEN "valtamedia" aivopesee kansaa niiden avulla). Näin pestään (kymmeniä/satoja) miljoonia kirjojen avulla:

US Taxpayer > FED Gov't FED Gov't [HUSSEIN] > Pearson Publishing Pearson Publishing > [HUSSEIN] BIDEN? Follow the money. Corruption. Q

Tuon kustantamon pääjohtaja ilmoitti juuri eläkkeelle jäämisestään (Coincidence?)

Obaman jälkeen on Joe Bidenin vuoro

26.12.2019:

Hyvää joulua!

Keitä on Greta Thunbergin takana – ja miksi?

25.12.2019:

Miksi teollisuus ajaa Gretan asiaa?

Miten teollisuus hyötyy siitä?

Kuka valvoo sitä mihin kerätyt varat (ja verorahat) käytetään? 

QAnon (Valkoinen talo): Iranin sopimus ja Pariisin ilmastosopimus esimerkkejä petoksista. Kukaan ei tutki sitä, minne raha oikeasti menee:

Q listasi lisää esimerkkejä petollisista organisaatioista ja projekteista:

Kun petoksentekijät on tuomittu, Trump/POTUS varmistaa ettei rahoja enää koskaan kavalleta:

Trump lyöttäytyi yhteen Giulianin kanssa - mafian murskanneella ent. kaupunginjohtajalla on kokemusta korruption eliminoimisesta:

Lisää aiheesta sivustollamme tässä.

Lisää Qanonista (Trump&Co) tässä.

Uusi dokumentti paljastaa: Kamerat seuranneet Greta Thunbergia alusta alkaen

Gretan näyttelijä/laulaja vanhemmat halusivat tehdä Gretasta kuuluisuuden jo vuonna 2016, mutta ruotsalainen televisiokanava SVT hylkäsi idean: SVT nobbade tv-serie om Greta Thunberg

Yksi Gretan handlereista on saksalainen Luisa-Marie Neubauer, joka kuuluu One-säätiöön, jonka säätiön perustajista yksi on biljonääri George Soros. (Videon kohdassa 26:00)

George Soros on Rothschildien pankkiirisuvun (joka omistaa YK:n ja käytännössä kaikki maailman keskuspankit) edustaja ja yksi maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista ihmisistä.

Soros otti Ukrainan haltuunsa 1991:

Amazing Polly selittää Soros-aihetta:  Indictments Incoming? S-o-R-o-s-y or Brennan?

Ja tällä videolla:  Anti-Corruption is the New Corruption

Lisää George Sorosista tässä sekä QAnonin postauksissa tässä (hakusana Soros)

22.12.2019:

Massamaahanmuuton yksi pääpiruista, George Soros, lypsää Ukrainassa miljardeja yhdysvaltalaisten veronmaksajien rahoja: 

Entinen New Yorkin kaupunginjohtaja Giuliani:

"Kun Ukrainan viranomaiset alkoivat tutkia sitä, mihin Yhdysvalloilta saadut USD5.3 miljardia olivat päätyneet, kaksi suurlähetystön edustajaa käskivät heitä lopettamaan tutkimukset. Nuo rahat päätyivät [George Sorosin] kansalaisjärjestöille."

Australian pääministeri hylkää 16-vuotiaan ruotsalaistytön ilmastoneuvot: Aussie PM Scott Morrison Rejects Greta Thunberg’s Climate Advice

18.12.2019:

Jordan Sather suosittelee: CLIMATE FORCING | Our Future is Cold 

Miksi sääntöjä korruption paljastamiseksi ei haluta:

9.12.2019:

The Great Global Warming Swindle - Full Documentary HD (Miljoona, eli oikeasti n. 5 miljoonaa ottaen huomioon YT:n lukujen manipuloinnin, katsonutta)

Jos aihe numeroiden (ja tiedon) manipuloinnista on sinulle uusi, suosittelemme katsomaan Googlen (joka siis omistaa YouTuben) tuoreen ilmiantajan, insinööri Vorhiesin haastattelun tässä (ja osan 2 tässä). Muutkin Edge of Wonderin videot ovat todella silmiä avaavia.

4.12.2019:

Petteri Orpolla (ministerinä 2014-2019) ei ole hajuakaan ilmastonmuutoksen todellisista syistä. Halla-Aho nolaa hänet (Video 1:05)

Q (Valkoinen talo) eilen: The Paris Agreement on Climate is Another Scam to Ripoff Taxpayers and Enrich the Politicians

"Who audits where the money actually goes?
What % is typically categorized as costs? How to 'steal' taxpayer money?"

 

Toimituksemme valeuutisvaroitus lukijoillemme: Historiallisen, Obaman autorisoiman, vakoiluskandaalin Yhdysvalloissa paljastava Horowitz-raportti julkaistaan todennäköisesti ensi viikolla, ja tuohon laittomaan vakoiluun osallistuneet (mukaanlukien Obama ja moni VALTAMEDIAN TOIMITTAJA) joutuvat siitä tilille. Monia heistä tullaan syyttämään maanpetoksesta, josta maksimirangaistus Yhdysvalloissa on kuolema. Propagandamedia (YleHS, jne. mukaan lukien) tulee todennäköisesti vähättelemään tuon raportin merkitystä, koska propagandamediaa ei tällä hetkellä valitettavasti kiinnosta totuudenmukainen uutisointi.

PrayingMedic selittää aihetta Twitter-ketjussaan tässä. (Jos Twitter on sensuroinut edellisen, voit lukea sen myös tässä)

Jarmo Ekman selittää aihetta videollaan MSM spin for IG report, Finnish Epstein continued, social media censorship ja suomeksi tässä. Lisää aiheesta löydät Jarmon sivustolta

olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com

Myös Blokkimedia selittää aihetta videollaan: Valeuutiset kuriin | BlokkiMedia 1.12.2019 tai tällä kanavalla

Jos valeuutiset ei ole sinulle tuttu aihe, voit perehtyä siihen sivustollamme valeuutisia.fi

YouTube saattaa myös osallistua propagandamedian valeuutistalkoisiin ensi viikolla, kun se muuttaa käytäntöjään 10.12.2019.

29.11.2019:

EU suunnittelee 3 biljoonan (3000 miljardin) euron käyttämistä ilmastonmuutoksen torjuntaan. Toimitus: Kuka valvoo sitä, mihin rahat oikeasti käytetään?

Aihetta selittävät Blokkimedia, Praying Medic ja Trump neuvonantajineen:

Blokkimedia:  Sätkynukeilla on hallitsijansa | BlokkiMedia 24.11.2019

PrayingMedic: The Great Awakening

Otteita edellisestä:

Iranin sopimus ja Pariisin ilmastosopimus esimerkkejä petoksista. Kukaan ei tutki minne raha oikeasti menee:

Q listasi lisää esimerkkejä petollisista organisaatioista ja projekteista:

Kun petoksentekijät on tuomittu, Trump/POTUS varmistaa ettei rahoja enää koskaan kavalleta:

Trump lyöttäytyi yhteen Giulianin kanssa - mafian murskanneella ent. kaupunginjohtajalla on kokemusta korruption eliminoimisesta:

Lisää aiheesta sivustollamme tässä.

Lisää Qanonista (Trump&Co) tässä.

 

7.11.2019:

Hesarilta taas valeuutinen?

(Toim.huom: Aiheeseen liittyvät linkit saattavat "oikkuilla" tai ne on jo uudellenohjattu: siivousta odotettavissa)

Mikki Hiiri allekirjoitti Hesarin artikkelin vetoomuksen ilmastohuijausta koskien:

Lisää aiheesta tässä ja tässä

Zerohedge:

11,000 Experts Propose Final Solution To Global Warming: Just Kill Billions Of People

45 Population-Control Quotes That Expose The Elites' Plan To Cut The Number Of People On The Planet

 

31.10.2019:

Luonnonvarakeskus paljastaa: Ilmastolaskelmat metsähakkuista eivät pidä paikkaansa – Ei ole mitään lupausta, että Suomessa voitaisiin hakata yli 80 miljoonaa kuutiota metsää

Ylen päätoimittaja: Ilmastoepäilijöistä voisi tehdä enemmän juttuja

Suosittelemme:

Tilaa kirja tässä

 

27.10.2019:

Kuka Greta Thunberg (oikeasti) on?

YT:n poistama (muutamassa päivässä noin miljoona kertaa katsottu) video kanavallamme tässä

 

25.10.2019:

Miljardööri George Soros palkkaa mielenosoittajia "ilmastonmuutoshuijausta" promoamaan: George Soros Emerges as Major Funder of ‘Global Climate Strike’ Groups

 

14.10.2019:

Global Warming Fraud Exposed In Pictures

2.10.2019:

Ystävämme Robert Steele suosittelee: Top 10 Reasons Why Greta Thunberg Is a Fraud (YT on poistanut videon, mutta voit katsoa sen kanavallamme tässä (Gretan ilmastonmuutoshuijaus... Ladattu 25.10.2019))

 

Jos Pedogate, maailmanlaajuinen pedofiliaskandaali, ei ole sinulle aiheena vielä tuttu, suosittelemme perehtymään aiheeseen. Keskusrikospoliisi sanoi pedofiliaa käsittelevässä lehdistötilaisuudessa 27.3.2019 (kesto 1:28): 

"Pää pois pensaasta ja aihetta tutkimaan!"

Oma sivustomme aiheesta tässä

#Greta Thunberg is decoy, Fossil Free-groups funded by billionaires who also fund Big Oil. Somebody’s manipulating Oil

The Greta Thunberg Show: Public Child Abuse, Hanne Nabintu at WND

Over 30,000 scientists say 'Catastrophic Man-Made Global Warming' is a complete hoax and science lie

NASA admits that climate change occurs because of changes in Earth’s solar orbit, and NOT because of SUVs and fossil fuels

Climate change hoax COLLAPSES as new science finds human activity has virtually zero impact on global temperatures

27.9.2019:

In Letter to UN, Scientists Say There Is No Climate Emergency

Ilmastoahdistunut itkevä nuori tyttö olikin näyttelijä:

Gretan takana on tunnettuja globalisteja:

Lisää George Sorosista, joka edustaa Rothschildeja, sukua, joka "omistaa kaikki maailman keskuspankit" tässä

Time-lehden "ilmastohuijaukset"

Merkel "tuplaa ilmastoveron" (joka raha käytetään myöhemmin globalistien etujen ajamiseen):

 

4.9.2019:

Toinen osa nyt katsottavissa!

Mahtava seurattava Edge of Wonder: The Deep State Climate Change Agenda [Part 2/2] | Edge of Wonder (Syvän valtion ilmastonmuutossuunnitelma)

28.8.2019:

U.N. Official Admits Global Warming Agenda Is Really About Destroying Capitalism Tai tässä

 

19.8.2019:

Mahtava seurattava Edge of Wonder: The Deep State Climate Change Agenda [Part 1/2] | Edge of Wonder

11.8.2019:

Avaruussäähän erikoistuva sivusto (kertoo esimerkiksi koska on odotettavissa ongelmia sähkönjakelussa, geomagneettinen myrsky Kp >6):

http://solarham.net/

Jordan Sather selittää aihetta/sivustoa tässä (alkaa 17:32)

Jordan suosittelee seuraavaa avaruussäähän keskittyvää kanavaa: Suspicious0bservers

10.8.2019:

Ilmastonmuutos salaliittoteoreetikko Al Gore linkitetty Epsteinin pedofiiliskandaaliin

Lisää juuri seksuaalirikoksista uudelleen pidätetystä, Clintoneihin linkitetystä, miljardööripedofiili Jeffrey Epsteinista sivustollamme tässä

2014: YK:n ilmastopomo sanoo kommunismi on paras ilmastonmuutosta vastaan taistelussa

9.8.2019:

Professorit: IPCC:n Ilmastohysteria on uskonto ilman loogisuutta

18.6.2019:

Tehdäänkö tulvia tarkoituksella nälänhädän aiheuttamiseksi?

Edge of Wonder käsittelee aihetta tässä (kohdassa 56:00)

8.6.2019:

ILMASTONMUUTOS eli kuinka lakkasin pelkäämästä takkaa, saunaa ja kynttilöitä

Uuden hallitusohjelman megatrendi: Globalistien ilmastovouhotuksen pakkosyöttö suomalaisille

 

 

4.5.2019:

Valkoinen talo haastaa ilmastokultin

Ilmastotekoja nyt! - Kommunismia nyt?

7.3.2019: Greenpeace Founder: Global Warming Hoax Pushed by Corrupt Scientists ‘Hooked on Government Grants’

4.2.2019: Guardian: Geoengineering projects around the world - map

23.11.2018: Trump piikittelee taas ”ilmastouskovaisia” – Missä on ilmaston lämpeneminen?

10.11.2018: Kutsuvieraanamme Tenojoella 2017 ollut, ex-CI_A ja "vuoden 2017 Nobelin rauhanpalkintokandidaatti", Robert Steele: Dane Wigington kertoo ilmastonmuokkauksesta ja maanjäristysten aiheuttamisesta radioaalloilla

10.10.2018: Jyrki Åland (ps): Ilmastopaniikin lietsontaa Ps:n Tavio aiheesta tässä

Helsingin Sanomat 24.1.2018: Tutkijat varoittavat: Ilmakehään suihkutettavat kemikaalit viilentäisivät ilmastoa kuin tulivuoren­purkaus – mutta seurauksena voisi olla katastrofi

No U.N. support for geoengineering: Proposal to use chemicals in our atmosphere to dim the sun is “infeasible” according to leaked report

Remember when geoengineering was labeled a “conspiracy theory?” … Now it’s routinely cited in science papers as a strategy for saving the climate

Yle 3.1.2018: Näin kuumenevaa maapalloa jäähdytetään – hiilidioksidista polttoainetta, untuvapilviä taivaalle, talot valkeiksi ja metsiin puita

23.12.2017: 10 salaliittoteoriaa, jotka osoittautuivat todeksi 2017

NaturalNews 9.12.2017: The EPA spent millions in taxpayer dollars to push climate change propaganda via social media

NaturalNews 10.2.2017: EPA whistleblower fired for telling the truth about geoengineering

NaturalNews 6.8.2017: Top EPA official resigns over climate change hoax

Ecowatch 8.8.2017: Yhdysvallat kieltämässä ilmastonmuutoksen

Activistpost 16.7.2017: Are There Patents To Manipulate The Human Nervous System Using Electromagnetic Frequencies?

Activistpost 19.3.2017: Truly A New Manhattan Project VIDEO

Tekniikanmaailma 8.2.2017: Ilmakehästä löytyi salaperäisiä säteilypilviä – ”Lentokoneiden olisi syytä kiertää ne”

Naturalnews 11.2.2017: Climate Change supporters become “science fascism” enforcers: Michael Mann sues critics who question his tortured conclusions

Zerohedge 10.12.2016: Officials Admit Radioactive Fish Off U.S. West Coast Have "Disturbing Fingerprint Of Fukushima"

Dailymail 19.12.2016: Aluminium DOES cause Alzheimer's: Expert says new findings confirm the metal plays a role in the devastating brain disease Asiantuntijan uusi tutkimus vahvistaa: Alumiini aiheuttaa Alzheimeria

Express 9.6.2015: 'Global warming the greatest scam in history' claims founder of Weather Channel Sääkanavan perustaja: Ilmaston lämpiäminen on historian suurin huijaus

Telegraph 8.5.2015: Australia PM adviser says climate change is 'UN-led ruse to establish new world order' Ausralian pääministerin taloudellinen avustaja: Ilmastonmuutos on Yk:n keksimä petos, jonka avulla luodaan totalitäärinen Uusi maailman järjestys eli NWO (New World Order) .

Totuussyovasta.fi 8.12.2016: Influenssarokote annetaan ihmisille pakollisena lentokoneista ruiskutettuna- Australiassa tämä hulluus on jo hyväksytty!

Zerohedge 9.12.2016: Ilmastohuijaus: Mitä tapahtuu jos Trump saa Yhdysvallat ulos Pariisin ilmastosopimuksesta?

Yournewswire 14.11.2016: Trump: Ilmastonmuutos on huijausta!

Iltasanomat 25.9.2016: Europarlamentaarikko Väyrynen: Suomen ulkopolitiikkaa johtaa salaliitto Eikö maamme johto päätäkään asioistamme? Päätetäänkö lentoruiskutuksista siis ulkomailla?

Ron Paul Institute 11.11.2016: Ron Paul varoittaa kansaa varjohallituksesta: He päättävät maamme asioista Eli sotateollisuus saattaakin siis päättää USA:n asioista?

Activistpost 1.12.2016: Do You Really Think a Group “Asthma Attack” Caused 8500 People to Drop Like Flies in Australia? Kuka uskoo että ukonilma sairastutti tuhansia ihmisiä "astmaan" samanaikaisesti? Ja että ihmisiä kuoli samassa tapauksessa "astmakohtauksiin"?

Whatreallyhappened 24.11.2016: Antarctic Sea Ice Has Not Shrunk In 100 Years

Magneettimedia 21.11.2016: Torjuuko Trumpin hallinto maailman suurimman uhan - ilmastonmuutoksen - tuosta vain?

Yournewswire 14.11.2016: Trump: Ilmaston- muutos on huijausta!

Geoengineerinwatch 5.10.2016: NASA Satellite Imagery Reveals Shocking Proof Of Climate Engineering

Naturalnews 31.8.2016: Over 30,000 scientists say 'Catastrophic Man-Made Global Warming' is a complete hoax and science lie

MV-lehti 31.5.2016: Tekniikan maailman entinen tiedetoimittaja Hannu Tanskanen: YLE:n vihertävä toimittajakunta on päättänyt antaa meille joka-aamuisen ilmastohartaushetken ja kertoo kaikesta siitä ihmeellisestä, mitä "ilmastonmuutos" meille tekee.

Magneettimedia 23.5.2016: Kemikaalivanatko eivät pidä paikkaansa?

6.5.2016: Ruotsalainen ympäristö- insinööri: Satelliittikuvat osoittavat ympäristömyrkyiksi luokiteltavien aerosolien levittämisen lentokoneista Ruotsissa. Satelliittikuvat todistavat, että Ruotsissa levitetään laajamittaisesti ja jatkuvasti ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja ja sen kuinka kemiallisesti luodut pilvet jatkuvasti kulkevat Ruotsin yli. Lue koko artikkeli tässä.

20.3.2016: Vastauksemme vanahavainnot.com -sivustolle: Perehtykää aiheeseen.

Kemikaali- kimara.fi 31.1.2016: Suositussa jodisuolassa alumiinia – valmistaja lääkejätti "Etenkin lasten ja nuorten alumiinin saanti on huolestuttavalla tasolla."

MV-lehti 5.12.2015: Ilmastosatu 97% yksimielisyydestä. Doranin ja Zimmermanin 97 % olikin 2,38 %. John Cookin 97 % muuttui 0,54 prosentiksi. Naomi Oreskes ja 75 % konsensus oli todellisuudessa 1,2 %...

10.12.2015: Suomeksi on ilmestynyt sivusto vanahavainnot.com Tämä on todennäköisesti teollisuuden PR-toimiston aikaansaannosta. Kuinka tunnistaa tällainen harhautussivusto?

Huffington post 29.10.2015: Lentokoneiden päästöistä ei puhutakaan Pariisin ilmastofoorumissa  Lentokoneet tuottavat 5% maapallon hiilidioksidista, ja se on aina aiemmin ollut teemana ilmastofoorumeissa. Miksi se nyt onkin jätetty pois?

Magneetimedia 8.9.2015: Kemikaalivanat: aerosolipohjaiset ja elektromagneettiset aseet ydinaseiden aikakaudella

Chem- trails- planet 24.6.2015: Geofyysikko Current Science-lehdessä 6/2015: Salassa tehty ilmastonmuokkaus myrkyttää meitä.

Tutkimus 4.6.2015: Ampiaisen koteloissa korkeita alumiinitasoja

 

Yle 1.7.2015: Kemikaali- cocktail yhä suurempi uhka terveydellemme

Verkko- media 11.3.2015: Kun taivas putoaa niskaan, Saudi-Arabiassa putosi pilvi taivaalta.

Daily Caller 9.3.2015: Lisää todisteita NOAA:n säätietojen väärentämisestä?

Talous-sanomat 23.2.2015: Tunnettu ilmastotutkija paljastui – rahaa öljy-yhtiöiltä. Uutinen poistettu - myös Taloussanomat saa rahaa öljy-yhtiöiltä. Uutinen kuitenkin tässä.

Natural news 20.1.2015: FUNVAC on mielenhallintavirus, jonka tarkoituksena on "tehdä fanaattisesta ihmisestä tavallinen ihminen". Tämän, ja monen sen kaltaisten virusten, vaikutusta on testattu mm. kuorma-auto- ja lentokonelevityksillä.

BBC 26.11.2014 : Jälleen kerran meitä varoitetaan ilmastonmuokkauksen vaaroista: "Suunnitelmat taistelussa ilmastonmuutosta vastaan voivat osoittautua katastrofaalisiksi miljardeille ihmisille, mutta ne saattavat olla tarpeellisia maapallon pelastamiseksi, sanovat tiedemiehet."

Malta Today 23.3.2014: Gaia-säätiö haluaa selityksen viime aikoina Maltalla lisääntyneisiin "pitkäkestoisiin tiivistymisvanoihin." “Suuri määrä vanoja on nähty Maltan taivaalla viime päivinä. Haluamme Maltan ilmatilassa lentäviltä lentoyhtiöiltä varman lausunnon siitä, ovatko vai ei jotkut näistä lentoyhtiöistä mukana jonkinlaisissa ilmastonmuokkaukseen liittyvissä testeissä," sanoi säätiön toiminnanjohtaja lehdistötiedotteessaan.

Säänmuokkausta: Siirrettäviä nestekaasupolttimia käytetään pilvien "kylvämisessä."

Yhdysvalloissa suuri osa lumesta ja sateesta on keinotekoisesti luotua. Pelkästään Teksasissa "sadetetaan" metalleilla ja kemikaaleilla melkein Suomen kokoista aluetta. Kuinka paljon luontoa saastutetaan sillä, että lentokoneista tai maasta käsin levitetään metalleja ja kemikaaleja ilmaan? Kuinka paljon käytetyistä aineista päätyy meille (radioalloilla manipuloitujen) suihkuvirtausten mukana?

 

Sadetta radioaalloilla jopa autiomaassa

Säänmuokkausta: Yhdysvaltojen armeija on käyttänyt samaa teknologiaa jo 80-luvulta, "Armeija ja eri maiden hallitukset ovat ottaneet meihin yhteyttä ostaakseen tietotaidon.... Teknologia on voimakas ja sitä voidaan väärinkäyttää, siksi se on pidetty salassa".

 

Daily Mail: Englannin yleisradio, BBC, on käyttänyt paljon yli 25.000 euroa asianajokuluihin salatakseen kuusi vuotta sitten järjestetyn ilmastonmuutosta käsitelleen seminaarinsa todellisen luonteen. (Lyhyt käännös artikkelista tässä.)

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua:

 

Powered by Aava 3