Tällä sivulla on itse tekemiämme suomennoksia erilaisista aiheeseen liittyvistä videoista

Onko sinulla toiveita tai kommentteja käännetyistä tai käännettävistä dokumenteista tai videoista?

Ota yhteyttä!

 

6.12.2014

Päihittikö STF-uutiset NASA:n?

(Did STF-News outdo NASA?)

 

http://www.geoengineeringwatch.org/a-shocking-dose-of-climate-reality/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K8sz_zdfrO0

 

Tänään sukellamme tieteen maailmaan. Tämä ei ole mitään liian monimutkaista, mutta siitä huolimatta erittäin mielenkiintoista. Muutama päivä sitten NASA julkaisi tämän videon, joka näyttää CO2 tasot vuodelta 2006. Tätä tutkimusaluetta, joka on kemikaalisten keskittymien (pitoisuuksien) katsomista tuulissa, voidaan parhaiten kuvata sanoilla kemikaalinen sää (chemical weather).

Normaalissa sääkartassa katsotaan lämpötilaa ja vesihöyryä pilvien muodossa. Joskus mukaan laitetaan barometriset painekartat matala- ja korkeapainekarttoineen. Minkä The Weather Channel (sääkanava) jättää näyttämättä reaaliajassa, on hengittämämme ilman kemikaalinen koostumus. Se jätetään näyttämättä ettemme pelästyisi. Minä taasen en jätä totuutta kertomatta, vaikka se olisi kuinka pelottava, koska se on ainoa keino tunnistaa ongelma. Jos et tiedä ongelmasta, et voi tehdä mitään sen eteen, eikö totta? Ja sen me teemme tässä nyt, eli katsomme mikä ongelma on näissä kemikaalisen sään kartoissa. Muutama kuukausi sitten aloin laittaa mukaan kemikaalisen sään ennustusta Toxic Sky- kanavallemme, jota voit katsoa LiveLeak-sivustollamme. Ymmärrät syyn aivan hetken kuluttua.

Mutta tässä CO2-kartta elo-syyskuulta 2014. Mitä eroa siinä on NASA:n julkaisemaan? Ensinnäkin NASA ei näytä mitä tapahtuu eteläisellä pallonpuoliskolla, pääasiassa Etelä-Amerikassa ja Afrikassa, koska siellä päästöt ovat pelottavia. Toinen mielenkiintoinen asia joka tulee esiin, kun vertaamme näitä kahta karttaa, meidän ja NASA:n, on CO2-skaala, jota noissa kartoissa käytetään. NASA:n kartta on 8 vuotta vanha verrattuna meidän nyt käyttämäämme. NASA:n kartassa skaalan maksimi on 395ppm ja nyt käyttämässämme kartassa maksimi on noin 415ppm. Se on merkittävää. Tilastollisesti puhuttuna se on paljon korkeampi. Voit nähdä, että CO2 keskittymä etenee nopeasti lyhyessä ajassa, ja sitä he yrittävät peitellä kartoillaan. He eivät halua pelästyttää sinua todellisilla luvuilla. Voit kuvitella, että näiden lukujen kasvu on verrattavissa ketjutupakointiin huoneessa ikkunat suljettuna. Globaalit päästöt eivät mene mihinkään. Ne vain menevät maapalloa ympäri, kuten tässä videossa voit nähdä. Mikä on pelottavinta näissä kartoissa, on se että kun saasteet kasvavat, happitaso laskee. Joissakin suurkaupungeissa happivaje on jo 15% tasolla, kun ilman sisältämä happi normaalisti on n.20%. Se ei välttämättä tunnu isolta erolta, mutta se on sitä.

CO2 ei ole ainoa kaasu, joka ilmassa liikkuu, mutta se on hyvä indikaattori siitä mitä on tapahtumassa. Tässä näette muutaman pysäytyskuvan pari päivää sitten. Tätä ette tule näkemään missään muussa mediassa [koska sitä manipuloidaan]. Tämä kertoo yksityiskohtaisesti mitä hengitämme sisään. Katso tarkkaan: tässä on hiilimonoksidi. On siis olemassa hiilidioksidi (CO2) ja hiilimonoksidi (CO). Hiilimonoksidi on paljon myrkyllisempi. Tässä ovat formaldehydin tasot. Voitko kuvitella? Ilmassamme on siis myös formaldehydiä. Nämä ovat NO2 tasot eli typpidioksidin tasot. Toistan vielä, että nämä ovat myrkyllisiä kemikaaleja, jotka liikkuvat tuulen mukana. Tämä on rikkidioksidi (SO2).

Ja nyt tulee kaikista pelottavin kartta: Metaani. Tässä on maailmanlaajuinen kartta. Huomaat, että suurimmassa osassa maapalloa metaanitasot ovat huomattavasti yli normaalien mittausrajojen (way off-the-chart). Zoomaamme kartalla Pohjois-Amerikkaan, jossa metaanitaso ovat astronomiset. Laitamme tämän kartan liikkeeseen. Näet, että tuulessa liikkuu lukemattomia kemikaaleja, jotka ovat saasteita. Raskasmetalleja, supermyrkkyjä, ja vaikka mitä kulkee tuulen mukana paikkakuntasi läpi. Jotkut ovat 2.5 mikronin (mikrometrin) kokoisia, ne ovat todella vaarallisia, sillä ne menevät suoraan verenkiertoosi.

Kun ajattelet mitä massamedia ei sinulle kerro, tämä on todella väärin. Kuinka myrkyllistä ilmasi on? Et halua tietää, se on se [heidän miettimänsä] ajatus. Syy on siinä, että he haluavat sinun vain shoppailevan, he haluavat, että sinä pidät teollisuuden rullaamassa seurauksista välittämättä.

Kun katsot näitä metaanitasoja huomaat, että jotain on todella väärin. Tästä olemme puhuneet Toxic Sky-kanavallamme. Nämä yli mitattavissa olevat metaanitasot ovat osa Metaaniklatraattikatastrofihypoteesiä (Runaway Clathrate gun hypothesis http://en.wikipedia.org/wiki/Clathrate_gun_hypothesis), ja ne on liitetty tapahtumaan, joka sai jo aikaan laajoja sukupuuttoon kuolemia maapallolla (an extinction level event). Sen nimi on Permikauden joukkotuho http://fi.wikipedia.org/wiki/Permikauden_joukkotuho  (Permian extinction).

Metaani on paljon voimakkaampi kasvihuonekaasu kuin CO2. Ja koska metaani keskittyy pohjoiselle pallonpuoliskolle paljon nopeammin kuin muut kemikaalit yhteensä, tiedemiehet ovat ennustaneet, että uusi joukkotuho on tulossa ennen vuotta 2050 johtuen karanneen metaanin määrästä. Se ei ole vitsi. Se on se mitä me katsomme tässä ja katamme aihetta laajasti Toxic Sky-kanavallamme.

[Alkuperäisen] Videon liitteenä on linkkejä noihin aiheisiin, mutta on selvää, että paljon tapahtuu sään saralla, josta meille ei kerrota. Voit kutsua sitä ilmaston lämpenemiseksi, jos haluat. Minä kutsun sitä nimellä Terra-forming, sillä siitä tässä kaikessa on kyse. Tutustu Toxic Sky-kanavaan, ja kerro perheellesi ja tutuillesi tästä aiheesta. Jokainen, joka kieltää ilmaston lämpenemisen valehtelee sinulle niin paljon, ettet voi kuvitella.

Ainoa tapa taistella takaisin on tämän tieteellisen materiaalin avulla, jonka sinulle toivat NASA, tiedemiehet ympäri maailman ja Stranger Than Fiction News.

 

”Because Truth Is Stranger Than Fiction”

”Koska totuus on tarua ihmeellisempää”

 

 

Kristen Meghan, U.S.A:n ilmavoimista eronnut kersantti, kertoo kemikaalilentojen taustoista senaattori Gigi Bowmanin tilaisuudessa tammikuussa 2014

http://www.youtube.com/watch?v=jHm0XhtDyZA

Tämän video ovat tuottaneet teille ”Gigi Bowman senaattiin” ja ”Oathkeepers”.

Kristen Meghan:

Arvostan todella sitä, että olette tulleet tänne tänään. Että olette tulleet tänne kuuntelemaan meitä, jotka haluavat jakaa viestinsä. Kuten teille äsken kerrottiin, olen täällä puhuakseni ilmastonmuokkauksesta. Ensimmäisenä haluan kysyä teiltä: Kuka ei usko sen olemassaoloon? Onko ketään? Onko joku epävarma asiasta? Toivottavasti kun lähdette täältä tänään, ette pelkästään usko siihen, vaan jaatte sen mitä minä nyt jaan teidän kanssanne. Niin saamme lisää ihmisiä mukaan lopettamaan tämän hirvittävän kokoisen epäeettisen rikoksen.

Haluan näyttää telille videon, koska ihmiset haluavat ensimmäisenä tietää keitä nämä ihmiset ovat, keitä ovat he, jotka saavat tämän aikaiseksi. Yksi heistä on David Keith. Hän on ollut pois näkyvistä jo jonkin aikaa. Hän on kirjoittanut kirjan ilmastonmuokkauksesta, joka on itse asiassa edistänyt meidän asiaamme totuuden esiin tuomiseksi, sillä hän on ilmastonmuokkauksen etuhahmo.

Haluan näyttää teille lyhyen videon, noin 6 minuuttia kestoltaan.

...

Video "Stephen Colbert vieraanaan David Keith tv-kanavalla Comedy Central":

S.C:…Ehkä se on jo käynnissä. Oletko ikinä katsonut taivaalle, lentokoneiden perässä on noita ”kondenssivanoja”? Ehkä kaikki nuo koneet ”kondenssivanat” perässään ovatkin ruiskuttamassa kemikaaleja ilmakehään tälläkin hetkellä, eikä hallitus kerro meille siitä.

D.K: Se tuntuu todella epätodennäköiseltä.

S.C: Se, ettei Yhdysvaltojen hallitus kerro jotain kansalaisilleen? Se tuntuu minusta todella todennäköiseltä! Luulen, että heillä on jo käytössä se sinun ideasi! Kiitos!

Video "USA:n entinen varapresidentti Al Gore vieraana Ellen Degeneresin keskusteluohjelmassa aiheena ilmastonmuokkaus":

Al Gore: ….On paljon ongelmia sen kanssa mitä he ehdottavat, sillä usko tai älä, kasvit tarvitsevat auringonvaloa……

Uutinen: Puiden vuosirenkaat todistavat, että ilmasto oli lämpimämpi roomalaisten aikaan ja keskiajalla, kuin se on nyt. Maapallo on jäähtynyt viimeiset 2000 vuotta.

Video David Keithistä jatkuu:

S.C:…Surettaako sinua ehdottaa tällaista?

D.K: Tietysti. Tämähän on kuin kirjoittaisi kirjaa leprasta….

…..

Video Ellen Degeneres:

E.D: …..Ensinnäkin, haluan kysyä sinulta tätä: Huhutaan, en tiedä onko se totta vai ei, jotkut tiedemiehet yrittävät keksiä keinoja blokatakseen (estääkseen) auringonsäteet hidastaakseen ilmaston lämpenemistä….

Taulukko: Lämpötilan muutos eri vuosina (vuosina 1000-2000, ilmasto on vuoronperään sekä lämmennyt että jäähtynyt)

Video ”David Keith”:

S.C: Voisiko yksittäinen ihminen aloittaa tämän?

D.K: Käytännössä vain jokin maa voisi aloittaa jotain sellaista.

S.C: Entäs joku esimerkiksi ontoksi tehdystä tulivuoresta käsin? Vaikka joku aseenkantaja, joka silloin tällöin heristää nyrkkiä taivasta kohden ja sanoo ” He sanoivat, että minä olin tollo Harvardissa! Kukas se tollo nyt on!”…

Uutinen: Korjatakseen ilmastonmuutoksen tiedemiehet tukeutuvat planeetan hakkerointiin.

Kommentaattori: Nyt harkitaan kaikenlaista. Jos tiedemiehet tekevätkin laskuvirheen, voivat seuraukset planeettamme elämälle olla katastrofaalisia. Tai mitäs jos se teknologia päätyy vääriin käsiin? Eikö joku saattaisi ruiskuttaa myrkkyjä ilmakehään?

Video ”David Keith”:

D.K:…Ihmisiä kauhistuttaa puhua tästä, koska he pelkäävät, että se saattaisi estää hiilidioksidipäästöjen laskemisen tarpeen.

S.C: Ja myös koska kyse on RIKKIHAPOSTA…..Onko mitenkään mahdollista, että tämä puraisisikin meitä takamukseemme?

Video” Ellen Degeneres ja Al Gore”:

A.G: Tiedätkö, laitamme erilaista ilmansaastetta, hopeajodidia, maata kiertävälle radalle peittämään ilmakehän. Taivas ei olisi enää sininen, niin kuin se on nyt…….

Video ”David Keith”:

S.C:…Peittää maapallo rikkihapolla, minä kannatan sitä. Tämä on kuin suklaaillallinen, minä saan edelleenkin päästää hiilidioksidia, minun tarvitsee vain ruiskuttaa RIKKIHAPPOA….

D.K:… ilmakehään päätyy jo nyt 50 miljoonaa tonnia rikkihappoa, se on saastuttamista ja se tappaa miljoona ihmistä vuosittain.

S.C: Onko se hyvä vai huono asia?

D.K: Se on kamalaa.

S.C: Mutta olisi parempi jos ruiskuttaisimme sinne prosentin lisää? Ehkä tappaisimme vain 10.000 ihmistä lisää?

D.K: Olet hyvä matematiikassa mutta ihmisten tappaminen ei ole meidän tarkoituksemme.

S.C: Eikö ihmisten tappaminen ole tarkoituksenne? Halusin vain varmistaa!

Grafiikka: Todellisuus vastaan hälyyttävä: Maanpinnan lämpötilan muutokset (IPCC:n ennusteiden mukaan) 1989-2011 (Lämpötilat kasvavat)

…Koska jotkut julkisuudessa olleet ilmastonmuutoksen tutkijat sanovat, että tilanne on niin paha, että planeettamme pelastaminen saattaa vaatia jotain radikaalia, kuten kemikaalien ampumista stratosfääriin aurinkoa heijastamaan….

Grafiikka: Grönlannin lämpötilat (GISP2) viimeiset 10.000 vuotta (lämpötilat ovat laskussa)

Taulukko: Lämpötilan muutos eri vuosina (vuosina 1000-2000, ilmasto on sekä lämmennyt että jäähtynyt)

Video ”David Keith”:

D.K:..Tämä on jotain sellaista, josta näen painajaisia yöllä.

S.C: Mutta onhan kyse sinun ideastasi!

D.K: Ei ole. Itse asiassa se on vanha ajatus. Tämä on ollut tiedossa presidentti Johnsonista asti. Tiedeyhteisö on vain päättänyt olla puhumatta siitä.

S.C: Mitä tapahtuu sille rikkihapolle sen jälkeen kun se on ruiskutettu ilmakehäämme? Pysyykö se siellä?

D.K: Ei, se sataa alas. Kuten sanoin se sataa alas, mutta se on vain pikkuruinen lisä. Ruiskutetaan vaikka 20.000 tonnia rikkihappoa stratosfääriin ja joka vuosi sinne täytyy ruiskuttaa vähän lisää. Tämä ei tarkoita sitä, että pitkällä aikavälillä voit unohtaa hiilidioksidipäästöjen leikkaamisen. Meidän täytyy silti…

S.C:… Me tulemme siihen jossain vaiheessa. Mutta sillä välin me peitämme maapallon rikkihapolla…

D.K: Voit ruiskuttaa rikkihappoa stratosfääriin 20 kilometrin korkeuteen ja pysäyttää sillä maapallon lämpenemisen…..

Uutinen: Kuinka roomalaiset kasvattivat rypäleitä Pohjois-Englannissa? Ehkä siksi, että siellä oli lämpimämpää kuin olemme ajatelleet. Tutkimus ehdottaa, että Englannissa oli 2000 vuotta sitten pitkä ajanjakso lämpimämpiä kesiä kuin nyt. Saksalaiset tiedemiehet käyttivät dataa puiden vuosirenkaista…..lämpötilat olivat oletettavasti yhden celsiusasteen lämpimämmät kuin nyt…..

Video ”David Keith”:

S.C: Voit siis todellakin ruiskuttaa jotakin ilmakehään?

D.K:…Ruiskuttaa ilmansaastetta ilmakehään estämään sen lämpeneminen.

S.C: Eli lopuksi ilmansaaste pelastaa meidät kaikki! Me olemme ilmansaasteille ja happamalle sateelle anteeksipyynnön velkaa!

D.K: Se ei ole täydellinen tekninen korjaus, siinä on olemassa riskinsä. Emme voi silti lopettaa saastuttamista……

Video” Ellen Degeneges ja Al Gore”:

Al Gore: …Taivas ei olisi enää sininen niin kuin se on nyt…….

Video: History Channelin dokumentti aiheena sääaseet:

…Kemikaalivanoja käytetään yhdessä HAARP:in kanssa. Ensin ruiskutetaan rautaoksideja vihollisen taivaalle, sitten ohjataan ELF-aaltoja (erittäin matalia aaltoja) kuumentamaan noita metallioksideja. Taivaan lämpötila nousee yli +30°C:een. Tämä estää ilmankosteuden kasvun, pilvien muodostumisen ja sateen alkamisen…..

Kristen Meghan jatkaa:

…Joku rikkoo työnsä eettisiä sääntöjä markkinoidakseen ilmastonmuokkausta. Aion puhua ilmastonmuokkauksesta, mutta haluan ensin jakaa tämän tarinan teidän kanssanne. Joka kerta kun minua pyydetään puhumaan, minä puhun julkisesti työkseni, ja palaan siihen myöhemmin. Ei minua hermostuta puhua teille, minua hermostuttaa, etten ole tunteellinen kertoessani tarinani.

Vähän 911 terrori-iskun jälkeen menin armeijaan niin kuin moni muukin. Nostin oikean käteni ja vannoin valan perustuslaille, ja toivoin voivani tehdä jotain merkityksellistä elämälläni. Olin 19-vuotias, en ollut varma siitä, mitä halusin tehdä. Liityin USA:n ilmavoimiin. Työni ilmavoimissa oli työskennellä bio- ja ympäristöteknisellä osastolla. Mikä bio- ja ympäristötekninen osasto on? Se on kuin OSHA ( Occupational safety and health administration, työturvallisuus ja -terveysvirasto) ja EPA (Suomessa tätä vastaa SYKE).

Me seurasimme armeijan henkilökunnan altistumisia. Mitä Ilmavoimat teki, miten se liittyi terveyteen ja miten se vaikutti ympäristöön. Terveyttä ajatellen, meidän piti tietää, mitä teemme ilmavoimissa. Miten se voi olla vaarallista terveydellesi. Annan teille esimerkin. Sanotaan, että olet lentokonemaalari tai mekaanikko. Minun tehtäväni oli mennä työpaikallesi ja tietää tarkalleen mikä sinun työkuvasi oli, mille sinä altistuit ja kuinka lieventää tai eliminoida työsi vaaroja. Meidän piti varmistaa, että sinun työympäristösi oli turvallinen ja laillinen. Niinpä yhdeksän vuotta työskentelin teollisena hygienistinä ja ympäristöasiantuntijana.

Olin töissä kahdessa tukikohdassa. Niitä kutsutaan ilmalogistiikkakeskuksiksi. Ne eivät ole taistelutukikohtia. Niissä huollettiin ja korjattiin lentokoneita, koska ne pitää 10-15 vuoden välein purkaa jokaista ruuvia myöten. Ja se tarkoitti että meillä oli käytössä kaikki teolliset prosessit esimerkiksi metallin rakenteen tarkastaminen. Me varmistimme, että kaikki oli kunnossa ja valmiina käytettäväksi. Joskus teimme myös peruskorjauksia.

Osa minun työtäni seuratessani terveysriskejä oli joka kerta, kun joku halusi ostaa minkälaista kemikaalia tahansa, auttaa heitä tilaamaan se järjestelmämme kautta. Järjestelmässämme minä otin kantaa tilattavien kemikaalien vaarallisuuteen ja joskus suosittelin jotain vähemmän vaarallista vastaavaa kemikaalia. Minun piti myös varmistaa, että tilattavat kemikaalit sopivat niiden suunniteltuun käyttöön.

Kelaan tarinaani vähän eteenpäin. Noin vuonna 2006, aloin avata silmiäni ja huomata kuinka armeija ei ollutkaan sitä, miksi olin sen kuvitellut. Ihmiset monesti lähestyivät minua tietäen mitä tein, ja kysyivät minulta olinko kuullut kemikaalivanoista. En ollut kuullut niistä. Aihe alkoi kiinnostaa minua. Niinpä menin nettiin, ja näin kuinka aihetta seliteltiin normaaliksi (debunking) ja kuinka monet pitivät sitä salaliittoteoriana. Ajattelin omaa työtäni, kuinka minun työni oli pitää ihmisten terveydestä huolta. Yrityksessäni kumota kemikaalivanat vahvistivatkin omat tutkimukseni minut siitä, että ne olivat totta. Se muutti elämäni kirjaimellisesti. Niin kuin minä sanoin, ei ole minulle helppoa kertoa tarinaani.

Kun aloin hyväksyä erilaisia aineita lomakkeella, jota armeija kutsuu Ilmavoimien lomakkeeksi 3952: lomake vaarallisten aineiden hyväksymiseksi, aloin nähdä tonneittain bariumia, alumiinioksidia ja strontiumia tulossa tukikohtaan toimittajalta, jonka nimi ei ollut listoissa. Tiesin teollisista prosesseista, joihin noita metalleja olisi voitu käyttää, mutta olin jo liittänyt prosesseihin niihin kuuluvat metallit. Tarkastin kaiken tietokoneeltani. Meidän kuului tietää mitkä materiaalit menivät mihinkin prosessiin. Me seurasimme erilaisia materiaaleja niin sanotusti kehdosta hautaan, meidän piti toimia OSHA:n ja EPA:n säädösten mukaan.

Yksi lain vaatimuksista oli käyttää tuotteen valmistajan sähköistä tiedotetta tuotteesta varmistaaksemme, että tuotetta käytettiin turvallisesti ja että se hävitettiin turvallisesti. Näiden edellä mainitsemieni metallien valmistajan nimeä ei ollut heidän tiedotteissaan. Heidän tiedotteensa olivat erittäin pinnallisia ja tuntui siltä, kuin ne olisi vain skannattu järjestelmään. Niinpä kysyin tilaajalta: Mihin tätä tullaan käyttämään? En saanut häneltä vastausta, joten en hyväksynyt niitä ja tuotteet vain seisoivat varastossa, kunnes paine alkoi kasvaa. Minulta kysyttiin: Miksi et ole hyväksynyt niitä? Oletko jäljessä 3952:n läpikäymisessä? Meitä oli vain muutama harva, jotka käsittelivät noita lomakkeita.

Aloin esittää kysymyksiä ja niinpä minun vainoamiseni alkoi. Minut oli ylennetty armeijassa, minut oli palkittu mitaleilla, eikä kenelläkään ollut mitään syytä vainota minua. Sitten minut siirrettiin toiseen ilmavoimien logistiikkakeskukseen Warner-Robbinsiin, Georgiaan. Siellä ajattelin, että olin törmännyt johonkin salaiseen, varsinkin sen jälkeen kun löysin samat metallit ja ”tavarantoimittajat” sieltä. Aloin tutkia asiaa enemmän. Käytin työssäni ilma-analysaattoria, joka pystyi analysoimaan isoja määriä ilmaa. Tein myös maa-analyyseja. Ajattelin, että jos he ruiskuttavat tätä, sen on pakko laskeutua maahan. Näytteissäni oli suuria määriä näitä saastuttajia.

Kun aloin kysellä näistä asioista uuden komentajan alaisena, en ikinä olisi voinut kuvitella, että joku voisi katsoa minua silmiin ja sanoa: Onko sinulla kaikki kunnossa? Sinä olet näyttänyt masentuneelta viime aikoina. Voin määrätä sinut mielentila-analyysiin 120 päiväksi. Kuka pitäisi huolta sinun tyttärestäsi? Olin eronnut miehestäni tuolloin. Silloin tajusin. Se vahvisti kaikki epäilykseni. Olin käyttänyt 9 vuotta ihmisten terveyden edistämiseen, ja tässä sitä ollaan. He rikkoivat lakia toisensa jälkeen. Sen sijaan että pitäisimme huolta ihmisten terveydestä, myrkytämme heitä. Minä sain niin paljon rohkeutta hänen uhkauksestaan sulkea minut häkkiin. Armeijassa sinä olet vain numero ja kaikkea sinun elämässäsi kontrolloidaan.

Onneksi minun armeijaan uudelleen liittymiseni oli juuri tulossa ajankohtaiseksi. Lähdin pakoon enkä katsonut takaisin. Olen puhaltanut pilliin (paljastanut salaisuuksia) ja huutanut siitä lähtien. Jätin armeijan lokakuun 27. 2010. Mutta ei se siihen loppunut. Täytyy muistaa, että bio- ja ympäristötekniikan kenttä on laaja. Monelle tuon alan ihmisistä kerrottiin olemaan puhumatta minun kanssani. Heitä käskettiin olematta minuun yhteydessä. Minun suurin juttuni on se, että jos minä olisin niin epärehellinen, eikö joku jo olisi tullut sanomaan sen. Eikö joku jo olisi paljastanut minun valheeni? He ovat yrittäneen hiljentää minut. Joka kerta kun lennän, minut viedään takahuoneeseen. Minut on kirjattu TSA:n ( U.S Transportation Security Administration, TRAFI ) järjestelmään. Minulla on ollut vaikeaa, mutta teollisena hygienistinä minulla menee hyvin, vaikkakin työn saaminen on ollut vaikeaa jätettyäni valtio työt. Nykyään kaikki tarkastavat taustasi ja ensimmäinen minkä he huomaavat, on se, että olen pilliinpuhaltaja (whistleblower). Saatat kysyä itseltäsi, että jos tämä on totta ja ilmaan ruiskutetaan aineita, missä ovat noiden lentokoneiden lentäjät, missä ovat kaikki ne tuossa prosessissa mukana olevat ihmiset. En tiedä oletko seurannut asiaa, mutta katsopa Edward Snowdenia. Katso Manningia (Chelsea E. Manning). Ihmiset eivät tule esiin, koska meidän pilliinpuhaltajien suojelulait eivät takaa mitään. Niitä ei noudateta, ne eivät edes ole olemassa.

Mitä minä haluan sinun ymmärtävän on se, että minä olen täysin rehellinen tämän asian suhteen. Ja että ilmastonmuokkaus on todellista, sitä on tapahtunut pitkän aikaa, se ei ole mitään uutta, ja että meidän verorahamme rahoittavat sitä. Olen 100% varma siitä, että USA:n ilmavoimat ovat mukana siinä. Katson nyt taaksepäin ja muistan asioita joihin en silloin kiinnittänyt huomiota. Jos et tiedä mitä etsiä et sitä löydä. Kun sitten ymmärsin sen prosessin jota he yrittivät piilottaa, ihmisiä on tullut esiin piiloistaan. EPA:n (ympäristöviraston) tarkastajia, entisiä työkavereitani, joiden nimiä en voi kertoa ymmärrettävistä syistä. Moni lentäjä on tullut puheilleni. Jopa ihmisiä, jotka lastaavat kemikaaliruiskutuksissa käytettyjä tankkeja lentokoneisiin. He eivät uskalla tulla esiin, koska he pelkäävät, että heille käy kuin Edward Snowdenille. Minä jatkan tästä asiasta puhumista, olen huutanut tästä aiheesta ja olen vieläkin tässä. Miksi sinä olet niin peloissasi? Moni näistä ihmisistä on aktiivisessa palveluksessa.

Jos olet valmis kuolemaan maasi puolesta ”puolustamaan perustuslakia” ja puolustamaan meitä ulkoiselta ja sisäiseltä uhalta. Olet valmis kuolemaan maasi puolesta, mutta olet nyt peloissasi? Olet peloissasi, ja nyt pelkurimaisesti hiljenet tästä aiheesta. En puhu täällä vain tässä huoneessa olijoille. Puhun myös kaikille niille, jotka katsovat tämän videon netistä. Sinäkin voit tulla esiin, sinäkin voit auttaa meitä saamaan tämän loppumaan. Niin moni ihminen kysyy minulta: Miksi tätä tehdään? Sitä pitää ajatella. Sään muokkaus, sääaseet, siihen on monia syitä ja teorioita. Minun työni teollisena hygienistinä on varmistaa, että lakeja noudatetaan. Niinpä onkin epäeettistä muita ihmisiä kohtaan, että he jotka työskentelevät työnsuojelussa ,tai jopa lääkärit, vaikenevat tästä aiheesta. Heidän täytyy alkaa puhua.

Haluan kertoa teille mitä voit tehdä asian eteen. Pahin vastustajamme on väärän informaation lähteet. En mainitse niitä koskaan, mutta tänään teen sen, että sinäkin tunnistat ne, jos joku viittaa niihin.

Metabunk ja contrailscience. Noita kahta web-sivua pyörittää sama hallituksen trolli, Mick West. Hän on peliohjelmoija, joka yrittää kertoa sinulle pysyvistä kondenssivanoista. Siis joku jolla ei ole edes pätevyyttä kemiaan tai fysiikkaan tai luonnontieteisiin yrittää kertoa sinulle, että olet hullu. Ole varovainen sosiaalisessa mediassa. Älä jaa linkkejä tutkimatta asiaa. Olen tavannut ihmisiä, jotka ovat olleet täysipäiväisiä trolleja. Heille maksetaan siitä, että he vievät identiteettisi ja saavat ihmiset uskomaan, että sinä uskot johonkin web-sivuun tai artikkeliin. Internetissä olet haavoittuvainen. Kun tuo sivu tai artikkeli todetaankin sitten huijaukseksi, sinulle käy samoin.

Tutki asioita. Jos sinulla on kynä ja paperia, kirjoita ylös minun sähköpostiosoitteeni. Se on: kristenmeghan@gmail.com. Kirjoittamalla minulle, saat minulta tietoa asiasta, josta kerron nyt. Jos et vielä usko ilmastonmuokkaukseen ja kemikaalivanoihin tai jos haluat vakuuttaa ihmisiä niiden olemassaolosta, voit tehdä asian eteen jotakin. Ota lasipurkki, sen täytyy olla lasia, ei muovia, ja täytä se sadevedellä tai lumella. Yritän saada ihmisiä olemaan ottamatta maanäytteitä, koska niiden taustapitoisuudet vaihtelevat. Aineet, joita ilmastonmuokkauksessa käytetään ilmenevät luonnossa, mutta eivät käsitellyissä muodoissa.

Jos otat näitä sadevesi- tai luminäytteitä, lähetä minulle sähköpostia. En voi kertoa julkisesti minne ne voit lähettää, koska moni laboratorio on kääntynyt meitä vastaan ja kieltäytyy nyt analysoimasta näytteitämme. Toinen ongelma, joka ilmenee on, että ihmiset lähettävät näytteitään laboratorioille, jotka eivät ymmärrä kuinka pienistä partikkeleista on kyse. Puhumme nanohiukkasista. Jos lähetät minulle sähköpostia, kerron sinulle minne voit lähettää näytteesi. Se maksaa noin 50 dollaria. Se voi olla paljon joillekin, mutta toisille vähemmän kuin osasivat odottaa. Haluan kaikkien tietävän ja ymmärtävän, että verrattuna kaikkiin niihin oikeuksiin ja vapauksiin mitä meiltä ollaan viemässä, ilmastonmuokkaus on numero yksi. Sinulla voi olla aseita (USA:ssa yritetään saada perustuslain vastaisesti ihmiset luopumaan aseistaan. Suom.huom) ja rahaa ja vaikka mitä, mutta jos sinulla ei ole ruokaa ja vettä ja olet kuolemassa hengitystie- tai neurologisiin sairauksiin, mitä niillä on väliä. Olet kuullut rokotteista, säteilystä, vesisärötyksestä (hydraulinen murtaminen, menetelmä jolla porataan fossiilisia energiavaroja), nämä ovat kaikki ongelmia. Meitä altistetaan erilaisille myrkyille, ihmiset kertovat sinulle juomavedessä olevan fluorin vaaroista ja toiset sanovat etteihän niitä kehoomme joudu paljon.

Niitä joutuu kehoomme paljon, koska saamme niitä joka puolelta: ruuasta, juomavedestä, ruokamme pestään ja huuhdellaan samalla vedellä. Saat niitä rokotteista, ne kertyvät kehoomme ja niillä on yhteisvaikutteita. Meidän kehomme ei pysty metaboloimaan näitä myrkkyjä.

Haluan kiittää teitä ajastanne, siitä että kuuntelitte minun tarinani. Aion jatkaa huutamista talojen katoilta. En välitä siitä, kuinka monta työpaikkaa minulta jää saamatta, en välitä siitä kuinka monta ystävää tai sukulaista menetän ilmastonmuokkauksen paljastamiseksi, koska minä vannoin valan, valan jota en pystynyt pitämään yhdeksän armeijavuoteni aikana.

Tänään kunnioitan sitä valaa.

 

**********

 

Kristen Meghan, entinen U.S.A:n ilmavoimien kersantti puhuu konsertissa huhtikuussa 2013:

Tässä video englanninkielellä:

http://www.youtube.com/watch?v=rAxXyMAmBMs

 

Iltaa kaikille!

Koska olemme vähän aikataulusta jäljessä, aloitan heti sillä välin kun pojat kasaavat laitteet. Niille jotka ehkä jo minut tuntevat, te tunnette minut Kristen Meghanina, suurisuisena vapaudenjulistajana. Olen tuottanut infowars.com:lle , nextnews networkille ja monelle vaihtoehtoisen median sivuille. Haluan kertoa teille pienen tarinan minun edellisestä henkilöllisyydestäni. Edellisessä henkilöllisyydessäni minut tunnetaan kersantti Kristen Edwardsina. 2001 en oikein tiennyt mitä halusin tehdä elämälläni. 2001 kuulin monen ystäväni menevän armeijaan. Näytti siltä että he saisivat yliopistoon valmistavat opintonsa rahoitettua ja voisivat tehdä hienoja asioita puolustaessaan tätä maata. Niinpä 2001 nostin oikean käteni perustuslaille, puolustaakseni ja ylläpitääkseni perustuslakia. Ja olin niin tietämätön, se perustuslaki oli vain jotain yläasteen historiantunneilta, en ollut edes lukenut sitä. Läpi urani olin töissä joka puolella maata, joka puolella maailmaa. Aloitin Englannista. Tehtäväni oli bio-ympäristötekniikan alalla. Niille jotka eivät tiedä mikä se on, onko kukaan kuullut OSHA:sta ( Occupational safety and health administration, työturvallisuus ja -terveysvirasto)? Olin terveyspuolella. Niinpä minun tehtäväni oli varmistaa, että kaikki mitä Ilmavoimissa tehtiin, me seurasimme armeijan henkilökunnan altistumisia. Mitä Ilmavoimat teki, miten se liittyi terveyteen ja miten se vaikutti ympäristöön.

Vietin melkein 10 vuotta ilmavoimissa. Olisi kiva sanoa, että ne olivat 10 parasta vuottani elämässäni. Mutta kerron päivästä joka muutti minun elämäni. Seuraava tukikohtani oli Oklahoma Cityssä, Tinkerin Ilmavoimien tukikohta Oklahomassa.

Kuinka moni teistä on kuullut ilmastonmuokkauksesta tai kemikaalivanoista? Kuinka moni teistä on kuullut, että se on hullu salaliittoteoria? Haluan kysyä teiltä yhtä asiaa. Näytänkö minä teistä hullulta? Puhuinko minä täällä kasveille? Kävelinkö tänne takaperin? Onko minulla foliohattu? En ole hullu. Läpi armeijaurani Ilmavoimissa läpäisin aina ylenemiseen vaadittavat kokeet ensiyrityksellä. Minulla oli neljä raitaa olkapäälläni. Minulla oli uskomattomat määrät mitaleja. Olin esimerkillinen kersantti ilmavoimissa. Itse asiassa minut siirrettiin yhdestä tukikohdasta toiseen erikoisyksikköön minun loistavan taustani ansiosta. Kun olin Tinkerin ilmavoimien tukikohdassa Oklahomassa, kuulin ilmastonmuokkauksesta ja ajattelin, että he olivat vain hulluja salaliittoteoreetikkoja. Olette varmaan kaikki kuulleet Alex Jonesista Infowars.comissa. Pidin häntä pöpinä. Foliohattu päässään bunkkerissa asuen. Dissasin hänet vain ymmärtämättömänä. Onko hän joskus pukeutunut armeijan univormuun puolustaakseen tätä maata?

Noin vuonna 2007 kun kuulin ilmastonmuokkauksesta. Aloin koota sitä palapeliä kuin vaimo, joka luulee miehensä pettävän häntä. Kun kaikki pisteet muodostavatkin kuvan, eikö? No, osa minun työtäni bio-ympäristöinsinöörinä oli hyväksyä vaaralliset aineet, jotka tulivat tukikohtaan. Käytit sitten vain tavallista spray-maalia, tai tilasit öljynliuottimen puhdistaaksesi lentokoneita. Minä istuin tietokoneellani ja hyväksyin nuo vaaralliset materiaalit tukikohtaan. Sitten sidoin ne prosessiin ja rakennukseen. Me kaikki tiedämme, että armeijassa jotkut asiat ovat salaisia, eikö? Vaikka minulla oli turvallisuusluokitus, sanotaanko, tasoa ”vain tarvittaessa”, kun aloin hyväksyä tuotteita lomakkeella mitä armeija kutsuu nimellä "Ilmavoimien lomake 3952", vaarallisten aineiden hyväksyminen, aloin nähdä bariumia, alumiinioksidia ja strontiumia tulossa tukikohtaan toimittajalta, jonka nimi ei ollut listoissa. Se ei ollut normaalia. Aloin ajatella, että nuo hullut foliohattuiset salaliittoteoreetikot eivät olleetkaan niin hulluja. 2008 asuin yksikseni noin kilometrin päässä tukikohdan kiitoradasta. Ottaen huomioon taustani teollisena hygienistinä ja ympäristöasiantuntijana, otin maasta erilaisia näytteitä. Niille teistä, jotka ette ole niin taitavia kemiassa, maassa on luonnollisesti esiintyviä alkuaineita. Alumiini on yksi niistä, mutta barium, radioaktiivinen, ja strontium, eivät ole (suom.huom. on, mutta eri muodossa). Niinpä analysoin nuo näytteet ja näin määriä minun asuinalueellani, jotka saisivat pääsi pyörälle.

Aloin ymmärtää, että nuo kumppanit alallani, jotka yrittivät herättää meitä armeijassa olijoita olivat oikeassa. Juuri kun päätin, että puolustelin vain itseäni, pitäisikö minun jatkaa armeijassa, oli raskaana. Odotin tuota nyt 9-vuotiasta tytärtäni joka kävelee täällä ympäriinsä. Ajattelin että tämä on minun elantoni. Kyseenalaistanko tämän? Vai ilmoittaudunko uudestaan palvelukseen ja jatkan eteenpäin? Omassa tietämättömyydessäni siirryin elämässä eteenpäin. Ja ilmoittauduin uudelleen palvelukseen. Nostin taas oikean käteni perustuslaille jota en siis ollut lukenut, en kokonaan.

Oklahomasta minut siirrettiin toiseen tukikohtaan, 150km etelään täältä. Se on niin kuin suuri napa täällä Georgiassa. Siellä on paljon siviilejä töissä. 85% siviilejä ja 15% armeijan henkilökuntaa. Minut siis siirrettiin yhdestä tukikohdasta toiseen ammatillisen taustani vuoksi. Koska olin niin loistava, he siirsivät minut yhdestä ilmavoimien varastosta toiseen. Siellä luulin puolustavani maatani. Varmistaessani, että kaikki nuo ihmiset jotka taistelivat eturintamalla olivat turvassa ja suojeltuina karsinogeeneiltä, radioaktiivisuudelta, että hengitysilma, juomavesi , melu, ne kaikki olivat puhdasta. Minun tehtäväni oli varmistaa, että heillä kaikki oli hyvin. 2009 lopussa törmäsin johonkin joka muutti elämäni. Törmäsin tähän operaatioon Warner Robbinsin Ilmavoimien tukikohdassa jossa he altistivat tuhansia siviilejä karsinogeeneille. Teille niistä jotka tuntevat OSHA:n, yleisessä teollisuudessa ja rakennusteollisuudessa, eri työntekijöille on erilaisia vaarallisia aineita. OSHA asettaa rajoja joihin asti tietyt henkilöt voi altistaa. Mitä jos sanoisin, että nuo henkilöt altistettiin satoja kertoja suuremmille määrille kuin rajat sallivat? Se on akuutti ja välitön vaara karsinogeeneille. Ihmisiä sairastui syöpään. Ihmisillä oli haavoja suussa jotka oli aiheuttanut strontium kromaatti, syäpää aiheuttava metalli, jota käytetään sotilaallisissa operaatioissa. Sen jälkeen mitä näin Tinkerin Ilmavoimien tukikohdassa Oklahomassa ja mitä näin Warner Robbinsin tukikohdassa Georgiassa, kaikki mitä tiesin, kaikki mitä luulin tienneeni. ”Tämä suuri maa. Me olemme sankareita”. Neljä raitaa hihassa ja 11 mitalia nauhoineen rinnassani, minä luulin, että suojelin kotimaatani.

Kun kirjoitin komentajalleni, kerroin että ihmisiä altistettiin vaarallisille aineille ja että ihmiset sairastuivat. Otin ilma- ja pyyhkäisynäytteitä. He olivat tarpeeksi tyhmiä uhatakseen minua kirjallisesti, ottakaa huomioon, että minulla oli täydellinen historia. Minulla ei ollut yhtäkään negatiivista asiaa historiassani. Olin kuin kiiltokuvalapsi komentajalle. Minulle sanottiin, että jos kertoisin jollekin työkaverilleni että he olivat altistuneet näille aineille, mikä minun olisi lain mukaan pitänyt tehdä, että minun komentajallani oli valta sulkea minut mielisairaalaan 120 päiväksi ilman kuulustelua. Silloin tyttäreni oli 5-vuotias. He kysyivät: kuka huolehtisi lapsestasi? Minua uhattiin mielisairaalaan sulkemisella siksi, että olin tehnyt työni. Minua uhattiin sillä, että ainoa tyttäreni, ainoa rakkauteni otettaisiin pois minulta koska yritin tehdä sen mitä minut oli koulutettu tekemään. Suojella työtätekeviä. Vuonna 2001 aloitin armeijassa, neljä raitaa hihassani, 11 metalia rinnassani, mutta se vaati vain yhden päivän ja elämäni muuttui. Se päivä oli lokakuun 22. 2010. 10 vuotta armeijassa, puolet ajastani takana. Jätin armeijan heidän rikostensa paljastajana, ”pilliinpuhaltajana”. Minua uhkailtiin. Minua seurattiin. Puhelintani kuunneltiin, lehtimiehiä oli ovellani ja minä olin ilman työtä. Jätin armeijan kunniallisena sotilaana. Pilliinpuhaltajana.

Sen takia mitä minulle tapahtui ilmavoimissa, luulin olleeni sankari. Sitten tajusin ettemme olleet rehellisiä, ja että ne pohjimmaiset periaatteet jotka ilmavoimat oli minulle opettanut olivat vain puhetta Minä voin pahoin. Armeijan jälkeen olin töissä sotaveteraanien parissa. Luulin, että se työ olisi ollut myös mustalla listallani, miksi työskennellä valtiolle? En tiennyt, mutta se työ oli minulle helppo saada koska olin itsekin sotaveteraani. Ollessani töissä sotaveteraanien parissa ajattelin, että saisin asiat käännettyä ympäri. Tiedättekö mitä todistin siellä? Kuinka moni teistä täällä ovat veteraaneja? Antakaapa kun kerron yhdestä ohjelmasta jota sotaveteraaneille pyöritetään. Todistin että kun veteraanit tulevat sisään, kun he ovat riippuvaisia aineista, masentuneita, itsetuhoisia, ahdistuneita, heille annetaan psykotrooppisia lääkkeitä joilla laitos tienaa rahaa. Kun olet riippuvainen niistä, ja he ovat niillä tienanneet, he laittavat sinut ohjelmaan johon saavat valtiolta tukea. Sinut laitetaan ”kuntoutukseen”. Niille teistä jotka ovat veteraaneja, teinä ajattelisin uudelleen sen teidän hoitamisenne noissa laitoksissa. Myös tämä asia armeijan entisenä työntekijänä saa minut heidän maalitaulukseen. Mutta suoraan sanottuna, en välitä. Koska antakaa kun kerron. Ero vuosilla 2001 ja 2013 on se, että luin perustuslakini. Luin itsenäisyyden julistuksen. Kokonaan. Totesin että olin välinpitämätön USA:n armeijassa, ihminen joka luuli olleensa sankari. Enemmän sankari olen nyt. Vaaransin urani teollisena hygienistinä joka nyt työskentelee yksityisellä puolella jätettyään Veteraanien Laitoksen.

Nyt jaan tietoa Infowars.com ja Next news networkin kanssa, on monia eri teitä joilla voit jakaa viestiäsi. Huomasin, että sen sijaan että pohtisin vain sitä negatiivista joka muutti elämäni, olen täällä vapauttaakseni itseni. Kysyn teiltä veteraaneilta, oletteko te parempia siviilejä? Mitä te teette urallanne? Oletteko töissä hoitoalalla? Lentokentällä? Missä olette töissä ja mitä näette? Vakuutan teille, että jos astutte askeleen taaksepäin ja yhdistätte ne pisteet, tulette näkemään asioita joissa ei ollut mitään järkeä ennen. Kun taistelen vihaa ja valheellisia trolleja vastaan, ja niitä jotka yrittävät tuhota minun maineeni, jokaista negatiivista asiaa kohden, jonka löydän netissä, ja anteeksi kielenkäyttöni, mutta se ärsyttää minua, vedän esiin yhden armeijalta mukaani ottaman dokumentin lisää, tallennan sen ja julkaisen sen ja lähetän sen tutuille ja sukulaisilleni eri puolelle maata. Minun ystäväni sanovat minulle: ole varovainen. Tiedättekö mitä sanon heille? Että olin töissä USA:n armeijassa. Heillä on minun osoitteeni, puhelinnumeroni, sosiaaliturvatunnukseni, he löytävät minut. Se mitä haluan jättää teille täällä tänään on se, että jos te tunnette jonkun joka on armeijassa nyt, tai tunnette veteraanin, vetäkää heidät mukaan. Se on teidän velvollisuutenne, uskotte tai että näihin ns. ”salaliittoteoriasivuihin”. Uskotte tai ette ilmastonmuokkaukseen tai kemikaalivanoihin, olkaa ystävälliset ja uskokaa minua, koska näin ne itse. En halua olla tunnettu tästä. Tämä on suuri maalitaulu selässäni.

Pyydän teitä pyytämään noita veteraaneja, perheitänne, ystäviänne nousemaan. Tee oma osasi, puolusta maatasi, liity meidän organisaatioomme "Lupauksensa pitäjät", ota yhteyttä kaikkiin vaihtoehtoisen median edustajiin, tue näyttelijöitä, muusikkoja, koska sillä kaikella on merkitystä. Ihmisen kysyvät minulta: ”Miksi teet sitä mitä teet? Ei mitään ole tehtävissä! Se mitä tapahtuu on perustuslain vastaista, mutta mitä me voimme tehdä sen eteen?” Mutta sanon teille: olen tehnyt jotain sen eteen. Olen tehnyt dokumenttifilmejä, televisio-ohjelmia. Olen tehnyt ohjelmia joita en voi edes mainita ettei niitä editoida ennen kuin ne tulevat julki. Sinä voit tehdä jotain. Muista vain nämä numerot. 2001 luulin tekeväni jotain hyvää. Neljä raitaa hihassani. 11 mitalia rinnassani. Yksi päivä muutti elämäni. Milloin tulee sinun päiväsi? Usko minua, se tulee. Se vaikuttaa sinuun suoraan ja tulet muistamaan tämän. Eli: nouskaa, tehkää velvollisuutenne, tutkikaa asioita, tukekaa armeijaanne kouluttamalla heitä.

Kiitos.

 

**********

 

Kristen Meghan puhuu tarkemmin löytämistään todisteista kemikaalivanojen olemassaolon puolesta:

http://www.youtube.com/watch?v=OrQPdLhhCNw

 

Tässä pointteja videolta:

 • Menin armeijaan 2001
 • 2006 näin Terror Storm-elokuvan
 • Yritin haastaa elokuvassa esitettyjä väitteitä ja samalla törmäsin uusiin juttuihin jotka muuttivat asenteeni siihen mitä oli tapahtumassa
 • Yksi asia johon kompastuin, oli kemikaalivanat, ilmastonmuokkaus, populaation vähentäminen ja monta tällaista hullulta tuntuvaa asiaa.
 • Tutkin asiaa enemmän, ja löysin monta pilliinpuhaltajaa (sisäpiirin salaisuuksien paljastajaa) mm. lentäjiä, jotka eivät halunneet paljastaa nimeään.
 • Aloin saada enemmän tietoa, ihmiset kuvailivat niitä tunnuksettomia lentokoneita, joita meillä oli tukikohdassamme jossa oli töissä
 • Puhuin aiemmin niistä materiaaleista, joita meille tuli tukikohtaan. Nuo materiaalit oli sidottu tiettyyn asianumeroon.
 • Kerran otin vastaan materiaaleja, ne eivät olleet salaisia, mutta en ymmärtänyt niiden tulemista sinne. Lähetys tuli nimettömänä, se oli outoa. Eikä materiaaleja oltu liitetty mihinkään prosessiin, vain johonkin numeroon. Se ei ollut normaalia, mutta ajattelin vain että se olisi joku urakoitsija.
 • Niinpä aloitin omat tutkimukseni. Kaikki se materiaali mitä aloin koota, moni oli kuvaillut merkitsemättömät lentokoneet, JSTAR-tutkat jotka meillä oli tukikohdassamme. Meillä oli täydellinen tukikohta. Meillä lentokoneet purettiin kokonaan, viimeiseen ruuviin asti. Se oli huoltotukikohta. Ja ennen kuin noihin tunnuksettomiin lentokoneisiin oli ehditty kajota (huoltaa?), ne lensivät pois.
 • Niinpä ajattelin: Tämä on ihan liian suuri yhteensattuma. Joku keksii näitä juttuja, koska hän tietää meidän asioista.
 • Asuin parin kilometrin päässä lentolinjasta ( lentokoneiden lentämä reitti kahden tukikohdan välillä) Tinkerin tukikohdan takana
 • Aloin ottaa näytteitä. Jokainen tietää, että kun maanäytteitä otetaan, sinun täytyy aina selvittää taustataso (?) alueeltasi. Eri alueilla maassa on erilailla säteilyä taustalla, eri laatuista maata. Sain paikallisen tiedon kunnan rekisteristä, niin minulla oli parametrit joita vastaan tehdä analyysi.
 • Mitä tuloksissa ilmeni oli korkeita PNA-aineita ( poly-nuclear-aromatic) joita normaalisti esiintyy massa, mutta kun ne ovat korkealla, ne ovat ihmisen tekemiä. Paitsi jos taustataso (?) on korkealla.
 • Tuloksissa alumiini ja barium olivat korkealla. Ja vaikkakin monet näistä materiaaleista esiintyvät luonnollisesti maaperässä, ne ilmenneet yhdisteet olivat kaikki teollisesti luotuja. Siis tämä ei ollut normaalia.
 • Tämä pelästytti minut, ja ajattelin ettei näiden saasteiden pitäisi olla maaperässä.
 • Tietäen, kuinka tarkka ympäristövirasto on Illinoisissa, tiesin ettei se olisi taustataso (?)
 • Ajattelin heti, että saaste olisi peräisin tukikohdasta.
 • Asian suuruuden vuoksi pelkäsin, että minua pidettäisiin hulluna.
 • Kerroin työtovereilleni. He olivat kuulleet asiasta aikaisemminkin, mutta eivät halunneet lähteä tutkimaan asiaa. Tämä tapahtui 2007-2008
 • Minut siirrettiin toiseen tukikohtaan. Siellä samat aineet esiintyivät näytteissä. Aloin ottaa myös vesinäytteitä. Samat tulokset eri parametreillä.
 • Jos urakoitsija haluaa esim. vaihtaa maanalaisen tankin, ennen kuin voit siirtää maata on sinun täytettävä kaavake, ym. jolla varmistetaan onko maa ongelmajätettä.
 • Mitä minä löysin maaperästä, olisi tulkittu ongelmajätteeksi. Valtion olisi pitänyt tehdä jotain, joten otin yhteyttä ympäristövirastoon, mutta heillä ei ollut mitään sanottavaa asiasta.
 • Työni ympäristöosastolla oli mm. analysoida ympäristöä. Ympäristövirasto ei vain käsitellyt koko asiaa.
 • Jätin armeijan sen tapahtuman jälkeen kun kerroin esimiehelleni mm. radioaktiivisuuden sairastuttamista sotilaistamme ja sen kytköksestä ottamiini näytteisiin ja heidän uhkailtuaan minua jopa kirjallisesti.
 • Sain töitä sotaveteraanien parissa, ja siellä törmäsin yhteen ympäristöviraston työntekijään, joka oli tutustunut näihin aiheisiin. Hän oli ottanut n. 500 kuvaa yhdestä kemikaalivanaoperaatiosta. Hän oli puhunut asiasta virastonsa johtajalle. Johtaja sanoi, ettei asiaan puututa, siitä ei keskustella. Hän oli ihmeissään oltuaan virastossa töissä yli 26 vuotta. Nyt odottelen, että hän jää eläkkeelle ja alkaa puhua asiasta julkisesti pelkäämättä, että hänet erotetaan.
 • On tosi hienoa kuulla, että toinen valtion työntekijä jolla on sisäpiirin tietoa tietää asiasta
 • 2007-2008 tukikohdassani oli eräs toinen, joka tiesi näistä asioista ja ajatteli samoin kuin minä mutta pelkäsi puhua niistä. Mutta minut tunnetaan puheliaisuudestani.
 • Nykyään tosi moni alallani, bio-ympäristötieteen alalla, on tietoisia näistä asioista. He seuraavat suurella mielenkiinnolla kemikaalivanoja. He eivät halua paljastaa henkilöllisyyttään, mutta he sanovat että he uskovat niihin ja näkevät samoja asioita kuin minä.
 • Minun puheeni jälkeen, ja se sai tosi paljon huomiota, ihmisiä Tinkerin ilmavoimien tukikohdassa jossa olin töissä on kielletty olemasta minuun yhteydessä virallisia kanavia pitkin. Mutta puhun silti vielä ihmisten kanssa siellä.
 • Niille jotka eivät asiaa vielä ole tutkineet haluan sanoa, että tutkikaa tarkasti. On paljon väärää informaatiota jakavia trolleja. Katsokaa taivaalle, ja jos niitä näkyy paljon, ne eivät katoa, niitä on ristiin-rastiin, niistä muodostuu pilviä, ottakaa yhteyttä viranomaisiin ja vaatikaa vastauksia. On normaaleja höyryvanoja, mutta kun lentokoneen vanaa käännetään päälle ja pois on asia itsestään selvä.
 • Täällä Chicagossa ruiskutetaan koiperhosia vastaan. Kun he sitä tekevät, siitä tiedotetaan ihmisille. Jos tarpeeksi ihmisiä tutustuu tähän aiheeseen kemikaalivanoista ja alkaa vaatia vastauksia, en sano että se loppuisi välittömästi, mutta kun ihmiset suuttuvat on sen pakko loppua.
 • Aihe loppuu videon kohdassa 13:20

 

**********

 

Keskusteluohjelma "Zamora es asi", vieraana ympäristöasiantuntija Josefina Fraile Terra SOStenible:sta.

Radio Televisión de Castilla y León, Canal 8, Marraskuu 2013

http://www.rtvcyl.es/

http://www.youtube.com/watch?v=5z4YmYp33TE&feature=c4-overview-vl&list=PL3qzg5mR0k7bLNclZy-qhbPQmp-r4i7Vw

http://www.guardacielos.org/

 

Zamora: Kysyn teiltä yhtä asiaa: Onko mahdollista, että ilmastonmuutoksen tutkimiseksi tai kommunikointimenetelmien parantamiseksi maaperää ja vesistöjä ollaan saastuttamassa?

Tämä kysymys aloittaa tämänpäiväisen ohjelmamme. Kysymyksiin on täällä vastaamassa tänä iltana Josefina Fraile, Terra SOStenible-järjestön toiminnanjohtaja ja GuardaCielos-ryhmän promoottori. Hänellä on tutkinto poliittisista tieteistä ja jatko-opintoja usealta alalta. Hyvää iltaa ja tervetuloa!

J.F: Kiitos kutsusta.

Z: Tämäniltainen teemamme on erittäin mielenkiintoinen, ja huolestuttava kun sitä rupeaa tutkimaan. Moni kysymys on ilmassa. Aloitetaan muutamaan vastaaminen. Voisimmeko sanoa, kuten teemamme vihjaa, että on käynnissä ilmastonmuokkausohjelmia, jotka oletettavasti saastuttavat ympäristöämme?

J.F: Kyllä. Niitä on olemassa, eikä se ole mitään uutta. Näitä ilmastonmuokkausohjelmia on ollut olemassa jo ainakin 60 vuotta. Ja niitä käytetään aseina sodissa. Ensi kertaa niitä käytettiin Vietnamissa Ochiminin (?) väylän veden alle saamiseksi. Tätä väylää käyttivät vietnamilaiset joukkojensa huoltamisessa. Yhdysvaltojen armeijan tavoitteena oli pidentää monsuunikautta n. kahden kuukauden mittaiseksi. Väylän tulviminen teki joukkojen huoltamisen vaikeaksi. Tämä ase sai niin isoa tuhoa aikaan, että v. 1976-77 YK:n sopimuksessa se kiellettiin. Kiellettiin sääaseet sodissa ja agressioissa. Tämä ase on siis olemassa. Mitä se tekee, mitä sillä tehdään? Sillä luodaan sateita, myrskyjä, salamoita, sähköisiä purkauksia missä päin maailmaa tahansa. Mutta pystyy se päinvastaiseenkin. Sillä voidaan tehdä saderintamia, raekuuroja, lumisateita ja tietysti sillä pystytään luomaan kuivuutta. Tämä ase jolla säätä kontrolloidaan, antaa sen käyttäjälle mahdollisuuden kontrolloida maapallon luonnonvaroja, erityisesti ruuantuotantoa. Toisin sanoen maa, joka käyttää tätä teknologiaa kontrolloi maapallon vesihanaa. Tai voi olla, että teet mitä hän sanoo tai olet ilman vettä. Koko maa saattaa joutua olemaan ilman vettä. Tuhoamalla ja rikkomalla hydrologiset resurssit, luomalla pitkäaikaista kuivuutta vaikutat maan kykyyn ruokkia kansalaisiaan ja mahdollisesti luot nälänhädän. Tämä on mahdollista maille, joilla on tällä hetkellä käytössään tämä teknologia. Mutta sanotaanko, että esim. USA on sisällyttänyt tämän ulkopolitiikkaansa. USA:n ilmavoimien raportissa jonka nimi muuten on "Owning The Weather by 2025", suomeksi "Sään omistaminen vuoteen 2025 mennessä". Tämän niminen raportti saa sinut miettimään. Että joku voi olla niin röyhkeä että kontrolloisi maapallon vesihanaa on jotain aivan käsittämätöntä. Tässä samassa dokumentissa sanotaan, että se tulee olemaan osa ulkopolitiikkaa, haluaa muu maailma sitä tai ei. Tätä politiikkaa tullaan ajamaan erilaisten sopimusten kautta, NATO:ssa ja YK:ssa. Itse asiassa viimeisimmässä YK:n kokouksen raportissa numero viisi, IPCC:n raportissa, mainitaan tämä ns. ilmastonmuokkaus.

Z: Kun tämän asian näkee näin, se tuntuu pelottavalta. Toisaalta voihan sitä ajatella ettei uuden teknologian keksiminen ole niin paha asia, voihan sitä käyttää monen ihmisen auttamiseen paikoissa jotka kärsivät kuivuudesta tai joissa tarvittaisiin parempaa sään kontrollointia. Mutta on tämä pelottava asia, mihin asti voi USA tai joku muu maa eri maita painostaa tämän teknologian avulla?

J.F: On selvää, että tämän teknologian avulla voit tehdä mitä haluat. Tänä vuonna olin hyvin huolissani pääkaupunki Pyongyangin reaktiosta Pohjois-Koreassa joka oli halukas aloittamaan ydinsodan ja he jopa harkitsivat ydinaseiden laukaisemista USA:ta vastaan. USA:lla on listoja maista jotka mm. eivät kunnioita ihmisoikeuksia ja maita jotka ovat täysin USA:n hallituksen vastaisia. Näihin maihin kuuluu myös Pohjois-Korea jonka alueelle luotu pitkäaikainen kuivuus saisi aikaan sen, ettei se pystyisi ruokkimaan kansalaisiaan. Ollaan tilanteessa, jossa tällaista käytöstä ei voida hyväksyä. On ymmärrettävää maan johtajan epätoivo kun ihmiset ovat nälissään sen vuoksi, että maa sattuu olemaan USA:n "ei-liittolaisten" listalla. Kuuba on toinen esimerkki. Se on pystynyt restauroimaan maansa vesivarannot.

Z: Monet saattavat ajatella: "Mutta tätä tapahtuu meistä kaukana". Kyse on maista, jotka sijaitsevat tuhansien kilometrien päässä. Mutta huolestuminen alkaa näkyä. Missä, millä alueilla ihmiset ovat alkaneet epäillä tätä ilmastomuokkausta tehtävän?

J.F: Yksi asia mikä minun täytyy selittää on seuraava: tämänlainen sotateknologia on kielletty YK:n toimesta. Kysykäämme itseltämme miksi maa, jolla on dominanssi, joka kontrolloi säätä eri puolilla maailmaa, luopuisi siitä saavuttamastaan hyödystä koska on allekirjoittanut jonkun sopimuksen? Ei se siitä tule luopumaan. Ainoa minkä tämä maa voi tehdä on vaihtaa "koiralle panta", eli luoda globaali ongelma, johon heillä sitten on globaali ratkaisu. Ilmastonmuutos. Syytetään hiilidioksidia ilmakehässä. Ratkaisu on kuin pyromaani-palomiehellä. He sanovat: "Tämä tilanne on vakava, kasvihuonekaasuja on liikaa ilmakehässä..." Ainoa ratkaisu on CO2-päästöjen kuriin saaminen. He haluavat ratkaista tämän toisella tavalla. Heillä on tähän ainutlaatuinen resepti: Käytetään ilmastonmuokkausta. Ruiskutetaan metallia sisältäviä aerosoleja tuhansista lentokoneista ilmakehään. Miksi? Saadaan auringon säteilyn lämmittävä vaikutus pienennettyä. Tämähän on hullujen touhua! Meidän ydinfyysikkomme Rosalie Bertell joka muuten oli uskovainen eikä puolustanut minkään yrityksen kaupallisia etuja, sanoi että tämä oli matemaattisesti mahdotonta. Uskomatonta, mutta kuka keksi tämän "hienon" idean, se tuli ydinaseiden kehittäjien laboratoriosta. Tämän ratkaisun keksijä oli vetypommin keksijä Eduard Teller, Manhattan-projektin nuorin tutkija. Hän ei uskonut ilmaston lämpenemiseen. Hän oli sitä vastaan. Ja siitä huolimatta hän "keksi" ratkaisun ilmakehän viilentämiseksi.

Z: Varmistetaan nyt että tämä tulee oikein ymmärrettyä. 60-luvulla keksitään teknologia, jota käytetään sodassa. Se kielletään, mutta sitä voidaan käyttää sään muokkaukseen ja estämään CO2:n vaikutukset?

J.F: Ei. Ei sitä voi käyttää siihen. Meille uskotellaan niin, että he voisivat jatkaa tutkimuksiaan tämän teknologian käyttämisestä aseena. He ovat naamioineet nämä aktiviteetit ja laittaneet sille nimen "ilmastonmuokkaus" ilmastonlämpenemisen estämiseksi. Näin meille kerrotaan. Mutta totuus on sen takana piilossa. Se on silti ase. Sääase. Sillä on arvaamattomat vaikutukset luonnolle ja ihmisille. Tätä sään manipulointia tehdään globaalisti. Se alkoi USA:ssa 1990-luvulla. Meille Espanjaan se tuli NATO:n käsissä 1999. Joitain testejä oli jo tehty mm. vuonna 1985. Nyt ei ole kyse testeistä. Nyt on kyse ohjelmasta, hyvin organisoidusta ja koska se on globaalia sillä on vaikutusta meihin kaikkiin, myös espanjalaisiin. Näiden ohjelmien lisäksi on vielä testejä. Yksi näistä testeistä, jonka syytä emme tiedä tehdään tällä hetkellä Guarenassa (?).

Z: Tästä aiheesta puhummekin seuraavana. Jotkut maanviljelijät ovat alkaneet huolestua tästä tilanteesta, koska he ovat löytäneen mailtaan jotain, jota siellä ei olisi pitänyt olla. Todisteita. Katsotaanpa mistä tässä on kyse. Mikä on saanut maanviljelijät huolestumaan?

J.F: Yhtenä päivänä maanviljelijät olivat tarkastamassa viljelyksiään, ja näkivät erittäin suuren määrän valkoisia kuituja jotka loistivat.

Z: Niitä näkyy putoavan tällä videolla.

J.F: Se mitä tällä videolla näkyy, ja joka todistaa, että em. maanviljelijät ovat jonkinlaisen tutkimuksen kohteena, nämä eivät ole alumiinia. Ne ovat kuituja. Ne ovat pitkiä, voivat olla jopa viisi metriä pitkiä. Ne ovat samoja mitä olen tuonut tänne studioon teille nähtäväksi.

Z: Siis nämä kuidut putoavat yhtäkkiä taivaalta?

J.F: Kyllä. Lentokoneet ruiskuttavat aerosoleja, mutta on myös muuta mitä ruiskutetaan. Ne ruiskuttavat mm. kuituja ja nanoteknologiaa, jota emme voi nähdä koska se on niin pientä, mutta tämän me voimme nähdä.

Z: Mitä nämä kuidut sisältävät?

J.F: Emme tiedä mitä nämä kuidut sisältävät ennen kuin ne on testattu. (Suom.huom: Laboratorioanalyysin näet tästä ja tästä) Näytteitä on otettu, koska on selvää, että tällä kaikella on joku tarkoitus. Näitä tällä videolla putoilee alueella, jolla kasvatetaan luomua. Voi olla. että yksi tarkoitus on vahingoittaa viljelmiä. Guarenassa on paljon luomuviljelmiä. On selvää, että näillä kuiduilla on joku vaikutus. Niillä on myös vaikutusta ihmisten terveyteen. Monet ruiskutetut kuidut, en ole varma onko nämä kuidut juuri niitä, ne löytävät tiensä ihon sisään ja niiden epäillään aiheuttavan vakavia iho-ongelmia kuten Morgellonin tautia jossa kehoon päässeet kuidut lisääntyvät ja käyttävät ravintonaan veren rautaa ja happea. Näin sairastuneilla on ongelmia raudanpuutteen kanssa, väsymystä, ja tietysti koska ne käyttävät happea olemme väsyneitä. Emme tiedä vielä kuinka ne vaikuttavat sisäelimiin. Teemme yhteistyötä Yhdysvaltalaisen Carnicom-instituutin kanssa. Kiitoksemme heille. He eivät saa mitään tukea valtiolta. Kaikki heidän tutkimuksensa rahoitetaan lahjoitusten turvin.

Z: Josefina. Maanviljelijät Guarenassa ovat tehneet rikosilmoituksia tästä asiasta. Olemme nähneet kuinka yhdessä teidän tallenteessanne näkyy näitä kuituja...

J.F: Näitä kuituja sataa myös Madejassa (?)

Z: Mainitsit, että monet lentokoneet ruiskuttavat aerosoleja, alumiinia.

J.F: Muun muassa. Meidän tekemissämme analyyseissa on löytynyt kohonneita alumiiniarvoja. Sitä kyllä löytyy luonnosta normaalistikin, mutta ei vapaana. Ei sitä esiinny hiutaleina niin kuin näytteissämme. Näiden metallioksidien ruiskutukset ovat hyökkäys luontoamme vastaan. Eikä pelkästään luontoa vaan myös ihmistä. He myrkyttävät meidän koko ravintoketjumme. Vedestä ruokaan. Ei meillä ole vaihtoehtoja.

Z: Aina kun puhutaan meidän ilmatilamme käyttämisestä, eikö siihen tarvita lupaa? Kuinka on mahdollista, että tällaisia ruiskutusoperaatioita suoritetaan?

J.F: Täytyy sanoa, että suurin osa näistä lennoista on armeijan koneita. Viime aikoina olemme huomanneet kuitenkin siviililentokoneiden määrän lisääntyneen näitä ruiskutuksia tekemään. En tiedä kuinka tämän sanoisin….todellisuudessa monissa näistä lentokoneista ei ole mitään tunnuksia. Ne ovat virallisen tutkajärjestelmän ulkopuolella. Toisaalta Espanjassa ja muuallakin EU:ssa maat valitettavasti ovat menettämässä itsenäisyyttään joka mielessä. Ja valitettavasti olemme menettäneen oman ilmatilamme itsenäisyyden. Ilmatilan ylemmät luokat ovat Espanjan hallitukselle kuulumattomia. Ne kuuluvat NATO:lle. Miten se on mahdollista. Nämä lennot eivät käytä reittikoneiden ilmatilaa. Ne ruiskuttavat jopa alle 1000 metrin korkeudessa. Niinpä Espanjan hallitus on vastuussa. He eivät voisi lentää ilman viranomaisten lupaa. Mukaan lukien Castilla De Leonin hallitus. Nämä lennot on pysäytettävä. Emme voi sallia, että tätä jatketaan. Tämän aktiviteetin seuraukset voivat olla kansanmurhaan verrattavissa. Kukaan ei pääse tätä pakoon. Minä voin olla syömättä geenimanipuloitua ruokaa tai voin käyttää vähän enemmän rahaa ja ostaa luomua. Mutta tässä tapauksessa et voi valita. Sinun on hengitettävä, juotava ja syötävä. Jos ruoka myrkyttää sinua, tai vesi, mitä on tehtävissä? Minä olen luottavainen, minulle on sydäntä lähellä lääketiede ja oikeustiede. Tämä on vakavaa, kansanterveys on vaarassa. Toinen asia. Napoleon sanoi aikanaan: Ei ole mitään mitä julkinen mielipide ei voi muuttaa. Toivon, että niin käy. Kiitän koko sydämestäni tästä mahdollisuudesta olla vieraanasi, koska tämä auttaa julkisen mielipiteen muokkaamisessa.

Z: Josefina, onko julkista hallintoa haastettu oikeuteen tässä asiassa?

J.F: Olemme tehneet rikosilmoituksen 19. heinäkuuta 2013 CEPRONA:lle . Olemme toiveikkaita, ajattelemme, toivomme, että tämä asiaa saadaan hallintaan. Että tuomari, jolle tämä asia annetaan käsittelyyn, tutkii sen loppuun asti. Olemme kylläkin raportoineet asian EU:lle. Olemme saattaneet asian EU-parlamentin käsiteltäväksi huhtikuussa ja tällä hetkellä meillä on käynnissä....veimme asian EU:hun, koska olemme kaikki saman ongelman edessä. Hallitukset kieltävät asian. Kuvitelkaa tämän asian seuraukset, kustannukset. Miten olisi mahdollista korvata kaikki tehty vahinko? Me teimme kanteen EU:n parlamentille, se on minulla tässä. Sen löytää web-sivultamme www.guardacielos.org ja siellä sen voi käydä allekirjoittamassa. Toivomme, että jos saamme todella paljon allekirjoituksia, näin EU:n vaalien alla, jotka ovat toukokuussa 2014, voimme käyttää näitä allekirjoituksia painostamaan virkamiehiä ja aloittamaan puolueettoman tutkimuksen.

Z: Guarenan maanviljelijöistä puheenollen, monet ovat alkaneet kerätä näytteitä. Tätä sattuu koko alueellamme. Ja muissa Euroopan maissa myös. Ei ole kyse rajoittuneesta alueesta, tätä sattuu muualla myös.

J.F: Minulla on tässä valokuvia kaikista 15:sta konferenssiimme osallistuneesta maasta. Näistä näkee, että ongelma on maailmanlaajuinen. Euroopassa mikään maa ei ole turvassa tältä. Tässä on yksi valokuva puista, jotka yhden vuoden kuluessa kuolivat. Tässä on yksi Emirates-lentoyhtiön koneista ruiskuttamassa. Katsokaa mitä ruiskutuksista seuraa. Nämä valokuvat ovat hyvin hälyttäviä. Me tunnemme erään suuren aurinkoenergiantuottajan Californiassa, teemme yhteistyötä hänen kanssaan. Hän ei uskonut näihin asioihin. Mutta kun hänen aurinkopaneeleidensa tuotto laski 60%:iin, hän alkoi tutkia asiaa. Hän ajatteli: Ovatko nämä hullut oikeassa? Hän on siitä lähtien tutkinut asiaa ja on nyt 10 vuotta tehnyt kanteita näiden asioiden vuoksi. Tästä aiheesta ei ole julkista keskustelua. Näin iso ja tärkeä asia eikä siitä keskustella julkisesti. Miksi? Miksi mediassa vain puhutaan ilmastonmuutoksesta? Miksi ei ilmastonmanipuloinnista? Tiedättekö miksi? Koska he ovat jo hävinneet tämän väittelyn! Kansa on tervejärkinen. He tässä hulluja ovat! Kenelle tulee mieleen tehdä jotain tällaista? He tietävät, etteivät voi voittaa! Silti he käyttävät piiloviestintää. He käyttävät esim. Walt Disneyn elokuvaa "Dusty", ruiskutuskone joka pelkää korkeuksia. Pikkuhiljaa he haluavat ihmisten hyväksyvän ilmastonmuokkauksen. Me teemme kanteita näistä heidän alitajuntaamme vetoavista keinoistaan, paljastamme kaiken. Ja toivon, että julkinen mielipide on meidän puolellamme niin saamme tähän kammottavan asian loppumaan.

Z: Kiitos, Josefina, että olit kanssamme. Jokainen kotonaan voi muodostaa mielipiteensä tästä asiasta esiin tulleiden tietojen avulla ja josta todisteita on joillain maanviljelijöillä. Ajatelkaa mitä päällämme lentää. 31. päivä sinä olet taas Zamoran juttusilla Torossa. Siellä on varmasti avoimet ovet, että kaikki voivat tulla kuulemaan.

J.F: Haluan sanoa kaikille, että olen valmis tulemaan puhumaan aiheesta vaikka kuinka pienelle ryhmälle. Se on minun tehtäväni nyt ja tulevia sukupolvia ajatellen.. Kiitos kaikille.

 

**********

Sääaseiden kehittäjä Ben Livingstone kertoo – Project Popeye

Video: https://www.youtube.com/watch?v=MKl9rqw1Ykw

 

Nimeni on Ben Livingston. Minä olin ensimmäinen henkilö, joka kylvi sadepilviä tarkoituksenaan aiheuttaa vihollisen armeijalle vahinkoa. Voin sanoa sen, koska tein sen monta kertaa, ennen kuin seuraava ihminen sen teki.

Haastattelija:” Kerro meille mitä ovat nämä pilvet, joiden kuvia katselemme.”

Nämä pilvet olivat Pohjois-Vietnamin eteläosassa. Meidän piti saada sadetta Ho Chi Minh:in polulle. Näin voitimme sen taistelun. Ongelmana oli, ettei siellä lähellä ollut silloin pilviä. Oli monsuunikauden loppu, ja ainoat pienet pilvet olivat tuskin tuulten tasolla. Laittamalla hopeajodidia niihin pilviin, saimme ne kerääntymään yhteen ja kasvamaan. Niiden kasvaessa työstimme pilvirykelmän korkeinta kohtaa. Projektimme oli salainen, vain korkeimman turvallisuusluokituksen omaaville.

Kiinnostuin säänmuokkauksesta pienenä poikana maatilallamme. En ymmärtänyt, miksi pilvet eivät olleet isompia ja erimuotoisia. Niinpä menin merivoimiin ja pääsin opiskelemaan meteorologiaa. Luulen, että siellä opin suurimman osan fysiikastani. Minut komennettiin taifuuniryhmään Huangissa. Olin siellä kolme vuotta lentometeorologina.

Menin opiskelemaan meteorologiaa yliopistoon Gainsvillessä. Sieltä minut lähetettiin hurrikaanien metsästäjien ryhmään Floridassa. He olivat mukana projekti Storm Furyssa.

Ilmoittauduin sinne meteorologiseksi insinööriksi. Minut nimitettiin välittömästi armeijan edustajana Storm Furyn neuvonantajien ryhmään. Teimme paljon testejä Kaliforniassa. Siellä käytimme paljon sadepilvien kylvämiseen tarkoitettuja soihtuja ja hopeajodidia oppiaksemme niiden käyttöä. Siellä todella opin, että voit muuttaa pilveä riippuen siitä kuinka paljon ja minne pilvessä laitat hopeajodidia.

Tämä pilvi tässä, siitä kun se alkoi sataa aina siihen asti kun se lopetti, se satoi 14 tuumaa (350mm) vettä.

Haastattelija: Mikä oli sen vaikutus Pohjois-Vietnamilaisille?

Se sade huuhtoi kaikki tiet pois, jopa sillan jota emme olleet pystyneet pommittamaan.

Tässä on kuvia C-30 kylkeen asennetuista pilvien kylvämiseen tarkoitetuista laitteista. Näissä suuttimissa oli 52 yksikköä.

Tässä F-4 suihkuhävittäjässä nuo laitteet oli naamioitu. Lensin myös niitä.

Haastattelija: ”Olet siis myös taistelulentäjä?”

Kyllä, lensin niitä 7 vuotta.

Nämä kuvat ovat meidän omista koneistamme, joita meillä oli säänmuokkausta tekevässä yrityksessämme.

Meillä oli monenlaisia lentokoneita. Laitteet oli asennettu niiden siipiin niin, että ne aiheuttivat mahdollisimman vähän ilmanvastusta. Nämä pyrotekniset soihdut me leikkasimme osiksi, joten vaikka ne putosivat pystytasossa, ne kuitenkin levisivät vaakatasossa. Sama tekniikka auttoi meitä myös vietnamissa. Se esti pilveä leviämästä pieniksi paloiksi.

Tässä kuvassa on yksi kylvämiseen tarkoitettu laite leikattu viiteen osaan. Jos lensit 550km/h ja laukaisit yhden 200-300 metrin välein se kylvi koko alueen horisontaalisesti.

Me olimme ensimmäisiä lentämään hurrikaanin sisään tarkoituksena muokata sitä. Se oli osa projekti Storm Fury:a. Aloin uskoa vahvasti, että voisimme tehdä mitä haluaisimme hurrikaanille. Projekti Storm Fury oli ollut käynnissä vuodesta 1961. Minä olin mukana vuodesta 1964. Laadin suunnitelmia hurrikaanien seuraamiseksi. Kylvimme myös hurrikaanipilviä. Kaikki mitä teimme oli dokumentoitu. Projekti Storm Fury oli erittäin onnistunut. Meidän mielestämme pilvien kylväminen oli tarpeen hurrikaanin iskiessä suoraan Miamiin.

 

Itse halusin jatkaa hurrikaanien vähentämistä mutta muut eivät. Se oli kuin poliittista jalkapalloa. Moni halusi tehdä enemmän tutkimusta ja vähemmän käytännön kokeilua, ja he halusivat lopettaa projekti Storm Fury:n. Lopulta se projekti hyllytettiinkin. Olin pettynyt hallituksen päätökseen lopettaa hurrikaanien vahinkojen rajoittamista. He voivat puhua tutkimuksistaan ja lentokoneiden datankeruun vaikeuksista.

Muuttaaksesi säätä ja tietääksesi, että olet sitä muuttanut, täytyy kaikki pystyä dokumentoimaan. Me kehitimme laitteita, joilla sään muuttuminen pystyttiin dokumentoimaan. Otit pilven, jonka luontoäiti oli tehnyt ja muutit sitä. Yleensä pilvi ei kasva itse siitä syystä, että pilvessä on paljon kosteutta, muttei ytimiä. Kosteudella ei ole mitään mihin tarttua. Kun hopeajodidista tehdään tuo ydin, vesihöyry kerääntyy tuon ytimen ympärille, se luovuttaa lämpöä ja kaikki alkaa nousta ylöspäin. Jos tuotat tarpeeksi ytimiä oikeissa paikoissa pilvessä, sen kasvamisen nopeus ja koko on rajaton.

Haastattelija: ”Eli nuo ytimet ovat hyvin pieniä, ja ne tulevat soihduista ja niiden ympärille kondensoituu vettä.”

Siinä levitetään näitä hopeajodidiytimiä, ne vetävät puoleensa kosteutta ja kasvavat nopeasti. Sitten vesi kondensoituu ja siinä vapautuu lämpöä ja koko muodostelma alkaa kohota. Jos yrität eliminoida pilviä, menet alueelle jossa on vertikaalisia tuulia. Sitten laitat ytimiä vesipisaroiden tason yläpuolelle. Nuo vertikaaliset tuulet saat pilven yläosan katoamaan eikä ytimien muodostumiselle ole enää paikkaa.

Puolustusministeriä neuvova elin oli toivonut jo monta vuotta Vietnamin sotaan jotain uutta. Se sai minut puhumaan heille tästä mahdollisesta aseesta, ja niinpä minut käskettiin organisoimaan tätä huippusalaista operaatiota, jossa tarkoituksena oli mennä Vietnamiin luomaan lisää sadetta. Kaikki tiet Vietnamissa olivat päällystämättömiä, ja sateen alkaessa alkoivat aina ongelmat. Monsuunikauden aikana siellä satoi niin paljon, että kuoma-autojen oli vaikea liikkua vapaasti. Meidän tehtävämme oli saada siellä satamaan kuivan kauden aikana. Juuri tuona päivänä pilvet olivat erittäin pieniä. Ei ollut mitään, mistä luoda ukkosmyrskyjä tai vastaavaa. Mutta minä valitsin isoimman pilven, jonka lähellä oli ryhmä pieniä pilviä, joiden huiput olivat lähellä jäätymispistettä, mutta eivät aivan.

Minä kasvatin yhtä niin kauan, että se oli selvästi jäätymispisteen ohittanut. Sen jälkeen siinä pilvessä tapahtui huomattavaa muodonmuutosta, ja se alkoi imeä itseensä muita pilviä. Se vain kasvoi ja kasvoi. Otin sarjan valokuvia, joita kutsun nimellä ”41 minuuttia”. 41 minuutin kuluttua olimme lentäneet 20 kilometrin korkeuteen jossa pilven huippu sijaitsi. Olimme varmoja, että tämä pilvi oli onnistunut työ. Seuraavaan aamuun mennessä olimme tekemämme sateen ansiosta tehneet paljon tuhoa. Vahingoitimme useita ihmisiä, mutta olimme onnistuneet tehtävässämme teiden katkaisemisessa. Meitä oli vain kaksi mukana tuossa operaatiossa, minä ja yksi siviili. Suoritimme tehtävän armeijan lentokoneilla, suurimmaksi osaksi merivoimista. Vähän sen jälkeen, aloimme työskennellä ilmavoimien kanssa.

Aloitimme 3. ja 4. syyskuuta, ja 13.lokakuuta mennessä olimme saaneet aikaisiksi pari myrskyä, jotka olivat huuhdelleet siltoja mennessään. Kaikki oli hyvin menestyksekästä, kunnes minut kutsuttiin Saigoniin raportoimaan ilma- ja maavoimien kenraaleille. He ehdottivat, että kirjoittaisin tämän raportin presidentti Johnsonille joka oli pääkaupungissa Washingtonissa.

He olivat erittäin innostuneita toiminnastamme, ja valtuuttivat meidän tekniikkamme käytettäväksi sota-aseena. Itse toimin huippusalaisella luokituksella meidän tutkimusprojektissamme. Näin pystyimme suorittamaan operaatiomme ilman kansainvälisiä ongelmia mitä tuli tehtävien syihin ja toteuttamistapoihin. Kaikki pidettiin todella salassa pitkän aikaa. Ensimmäisen kerran tekemisistämme raportoitiin 1972. Silloin kongressi kuuli tekemisistämme ensimmäistä kertaa. Kuten huomaatte, se mitä teimme pysyi salassa kaikilta pitkän aikaa.

Haastattelija: ” Sinusta täytyy tuntua tärkeältä, että olet ollut käyttämässä ensimmäistä kertaa tällaista teknologiaa. Käytit sääaseita ensimmäisenä ihmisenä. Tiedämmekö käytettiinkö tätä teknologiaa muualla?”

Tämä sama projekti jatkui aina vuoteen 1972 asti. Silloin vetäydyimme Vietnamista. Ilmavoimat tosin teki sitä vielä.

Haastattelija: ”Tehtiinkö sitä muualla maailmassa?”

Tietääkseni ei. Mutta on ja olisi sitä voitu tehdä muuallakin.

Haastattelija: ”Teittekö koskaan testejä USA:ssa?”

Minä? Monesti.

Olin komentajana Coronan merivoimien aseidentutkimuskeskuksessa.

Haastattelija: ”Ja siellä tutkittiin paljoa muutakin kuin sääaseita, eikö?”

Totta, mutta minun suurin panokseni Coronassa oli projektissa, joka keskittyi säänmuokkauksen säätelyyn koko maailmassa. Millä tahansa hetkellä, lähetimme lentokoneita töihin niillä varusteilla, joita meillä oli käytettävissämme. Meille oli mahdollista kontrolloida säätä melkein joka puolella maailmaa.

Haastattelija: ”Olitteko tekemisissä monen eri rintaman kanssa?”

Työskentelimme vain 5-7 suuremman projektin parissa eri puolilla maailmaa. Parilla lentokoneella ja oikeilla varusteilla voimme tehdä mitä halusimme ukkosrintamien kanssa.

Tämä artikkeli on vuoden 1974 kesäkuun Science-lehdestä. (Artikkelin otsikko: sääaseet, Pentagonin 7-vuotinen projekti Vietnamissa). Tämä artikkeli kirjoitettiin 1974. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun senaatti sai kuulla siitä, että jotain oli tehty Vietnamissa heidän tietämättään. He halusivat tietää siitä. Mielenkiintoista on tietää, että meidän projektimme siellä alkoi 1966 ja päättyi 1972. Voitte huomata kuinka se pysyi salassa.

Senaattori Pale oli hurjistunut, koska hän ei pitänyt siitä, että tehtiin asioita senaatilta salassa. Hän kutsui koolle asianosaisia kuulemistilaisuuteen. Ilmavoimien luutnantti antoi heille selonteon siitä, mitä olimme tehneet tutkimusmielessä vuodesta 1966 lähtien aina siihen hetkeen saakka. Presidentti Johnson taasen reagoi miedosti koko asiaan. Hän oli tuntenut isäni, joten tilanne oli hänelle vähän henkilökohtainen. Hän kertoi minulle saaneensa raportin tekemisistämme, ja kysyi minun mielipidettäni, ja että oliko mahdollista että jatkaisimme projektia. Vastasin hänelle, ettei ollut mitään syytä olla jatkamatta, koska seuraavana vuonna oli marraskuussa samanlaista säätä tiedossa ja voisimme ruokkia monsuunia ja saada sen jatkumaan aina elokuusta marraskuuhun asti. Hän ei sanonut paljon muuta kuin että hänestä tuntui erittäin erikoiselta, että säätä muokkaamalla voisit muuttaa koko maan säätä.

Kun palasin USA:han ja minulla oli aikaa toimia säänmuokkauksen parissa, palasin sotilaallisiin tehtäviini projekti Storm Fury:n neuvostossa.

Haastattelija: ”Menemättä mihinkään salaisiin projekteihin, voisitko kerto mitä teit China Lake:ssa?”

China Lake:ssa meillä oli eri valmistajia pilvien kylvämiseen tarkoitetuille laitteillemme. Laitteillemme oli asetettu erilaisia vaatimuksia tehon ja palamisajan suhteen. Testasimme kaikkea tuota China Lake:ssa. Siellä olevan aseidentutkimuskeskuksen alueella erämaassa meillä oli pilviä ja lääniä satoja kilometrejä. Valitsimme ukkosmyrskyn ja teimme sillä mitä halusimme.

Vuoteen 1969 mennessä meillä oli viimeisin teknologia alalla moneen lentokoneeseemme asennettuna. Meillä oli myös laitteita hopeajodidin levittämiseen hurrikaaneihin. Tohtori Joe Ann Simpson (?) oli kehittänyt tämän menetelmän ja hänen miehensä, tohtori Robert Simpson oli projekti Storm Furyn johtaja monta vuotta. Työskentelimme heidän teoriansa perustella. Sen mukaan jos kylvät tarpeeksi pilviä oikeassa paikassa hurrikaanin etuosassa, jossa tarvittava osa energiasta on, voit muodostaa toisen keskuksen hurrikaanille, tai ainakin kasvattaa huomattavasti alkuperäistä keskusta. Tämä saa tuulen nopeuden laskemaan.

Haastattelija: ”Voitko kertoa meille uudestaan kuka herra Simpson on?”

Silloin kun projekti Storm Fury alkoi, hän oli USA:n sääpalvelun johtaja. Projekti Storm Fury:in varattujen varojen avulla luotiin uusi osasto, Kansallinen hurrikaanientutkimuskeskus. Tohtori Simpsonista tuli sen osaston johtaja.

**Video jatkuu keskustelulla hurrikaaneista. Käännös loppuu videon kohdassa 20:35**

 

Powered by Aava 3