Linkkejä ilmastonmuokkausta käsitteleviin artikkeleihin sekä sivustoihin maailmalla

 

Artikkeleita:

Uusi suomi: Ilmastonmuokkaus ei ole huuhaata

Kuriren: Vingåkerspolitiker övertygad om underligt fenomen Ruotsin vihreissäkin ihmetellään kemikaalivanoja.

Aftonbladet: Politiker: CIA sprutar gifter över Sverige Aihe kiinnosti myös Ruotsin suurinta sanomalehteä.

Kanadan parlamentin jäsen kemikaalivanoista elokuussa 2013. Kirjeessään hän sanoo ”… Lentokoneiden jättämät kemikaalivanat eivät ole vettä, vaan täynnä myrkyllisiä aineita oletettavasti taistelemaan ilmastonlämpenemistä vastaan…..olen tietoinen siitä, että kaikki yritykset ymmärtää vaikeita ongelmia tullaan luokittelemaan salaliittoteorioiksi eliitin ja niiden taholta, jotka heitä kontrolloivat. Jotkut saattavat salaliittoteorioita ollakin, mutta he käyttävät tätä hyväkseen estääkseen asian tulemisen kansalaisten tietoon. Eikä siitä ole kauan, kun puhe hallituksen tekemästä kansalaisten puhelinten salakuuntelusta ja sähköpostien lukemisesta olisi leimattu myös salaliittoteoriaksi.”

USA:n puolustusministeri sanoi puheessaan vuonna 1997: "Olen huolissani siitä, että radioaaltoja käytetään ilmastonmuokkaukseen ja tulivuortenpurkausten ja maanjäristysten aiheuttamiseen". Huom! Yhdysvaltojen viranomaiset ovat poistaneet sivulta puheen käsikirjoituksen. Miksi he eivät halua sinun sitä lukevan?

Tässä yksi säänmuokkausta harrastava yritys: He käyttävät elektromagneettista säteilyä sateen tekemiseen."We deliver rain into geographic targets through manipulating oceanic weather patterns via a 'resonance' technology. Utilizing atmospheric 'fluid dynamics', electromagnetic waves are able to influence existing 'flow patterns' which deliver oceanic precipitation. By modifying these patterns, rainfall is delivered into vital client agricultural regions.

Sveitsiläinen WeatherTec tekee myös sadetta sähkön avulla.

Sveitsiläinen freelance journalisti kritisoi Greenpeacea siitä, etteivät he tee mitään lentokoneista käsin tehtävän ilmastonmuokkauksen eteen  Sisäinen Greenpeace-muistio, 15. maaliskuuta 2004: “Olen kuullut kemikaalivanat-ilmiöstä (…) Toistaiseksi Greenpeace (…) ei tule seuraamaan kemikaalivanat-teemaa. Meillä ei ole tarpeeksi vahvaa tietellistä tutkimusta (…) Greenpeace ei ole organisaatio, joka voi tehdä tämänlaista tutkimusta..."

Rosalind Peterson puhuu kemikaalivanoista YK:n istunnossa aiheena ilmastonmuutos

Maaliskuu 2013: Neurologi kertoo mitä kemikaalivanat tekevät aivoillesi!  Neurologi, tutkija ja kirjailija, lääketieteen tohtori Russell Blaylock on tutkinut kemikaalivanoja ja mm. niitä sisältävän alumiinin vaikutusta aivoissa. ”Suurin huolenaiheeni on se, että on olemassa todisteita siitä, että tonneja nanokokoisia alumiinihiukkasia ruiskutetaan lentokoneista……lääketieteellisessä kirjallisuudessa on todistettu, että nanokokoiset hiukkaset reagoivat herkemmin ja aiheuttavat voimakasta tulehdusta monissa kudoksissa… ne myös löytävät helposti tiensä aivoihin mm. veren ja hajuhermojen välityksellä…. siinä osassa aivoja on myös eniten alumiinia Alzheimer-tapauksissa”. Lyhyen käännöksen voit lukea tästä.

Weather Modification Corporations, Universities, and Derivative Traders  Yliopistoja, sää johdannaispörsseissä sekä säänmuokkausta tekeviä yrityksiä.

 

Sivustoja:

 

Suomi

www.kemikaalivanat.fi

Ruotsi

chemtrails-sverige.blogspot.se

U.S.A

geoengineeringwatch.org    aboutthesky.com/home   chemtrailsplanet.net    globalreseach.ca

Englanti

chemtrailsprojectuk.com    uk-skywatch.co.uk    www.look-up.org.uk/

Italia

tankerenemy.com

Espanja

guardacielos.org    chemtruth.ning.com/group/chemtrailsespaa

Saksa

chemtrail.de    sauberer-himmel.de

Ranska

acseipica.fr    chemtrails-france.com

Hollanti

chemtrailalert.nl

Itävalta

saubererhimmel.wordpress.com    wearechangeaustria.wordpress.com/chemtrails/

Kanada

holmestead.ca/index-ct.html

 

Powered by Aava 3