Kemikaalivanat ja magneettimyrskyt

Jari Virtanen 11.1.2016

 

Magneettimyrskyjen ajaksi taivas peitetään kemikaalivanoilla

Luvattomista ja terveyttämme vaarantavista kemikaalivanoista (chemtrails) sekä luvattomasta ilmastonmuokkauksesta lisää tässä ja tässä.

Seuraavassa selvitämme magneettimyrskyjen yhteyttä lentokoneiden tekemiin luvattomiin chemtrails-levityksiin. Jutun lopussa on tilastotietoja ja valokuvia Suomesta asiaa havainnollistamaan.

 

Tiesitkö: Voit seurata suurempia Geoengineering-operaatioita …. tarkkailemalla etukäteen roihupurkauksia ja magneettimyrskyjä seuraavista palveluista:  


http://www.solarmonitor.org/forecast.php

http://www.tesis.lebedev.ru/en/sun_flares.html

http://www.gfz-potsdam.de/en/section/earths-magnetic-field/data-products-services/kp-index/quicklook

http://www.swpc.noaa.gov/products/planetary-k-index  .

Video: Extreme solar flares

https://www.youtube.com/watch?v=nmDZhQAIeXM

 

Kun auringossa tapahtuu suurempi roihupurkaus, lähtevät chemtrails-koneet levittämään vanojaan. Magneettimyrsky nimittäin saapuu muutaman päivän viiveellä maapallolle ja tällöin on taivas jo kemikaalipilvien peitossa. Näitä levitysoperaatiota tehdään osana Solar Radiation Management (SRM) –strategiaa eli vaimentamaan auringon vaikutusta.

 

Entinen USA:n ilmavoimien (U.S. Air Force) meteorologi ja biologi Allan Buckman kertoi vuonna 2012 tästä magneettimyrskyjen ja chemtrails-levitysten yhteydestä. Tätäkin aikaisemmin, vuonna 2003 oli tämä ilmiö nähtävissä USA:ssa. [Linkki: http://carnicominstitute.org/articles/solar3.htm ]

 

Historiallisesti jo Carringtonin massiivisesta roihupurkauksesta lähtien on ollut huoli, että vahvemmat aurinkomyrskyt lamauttavat sähköverkot ja puolustusjärjestelmät. [Linkki: Carringtonin purkaus http://www.history.com/news/a-perfect-solar-superstorm-the-1859-carrington-event , Sähköverkot --> http://www.earthmagazine.org/article/dangers-solar-storms-which-gives-power-can-also-take-it-away ]    

National Geographic-lehti kirjoitti vuonna 2010 (Linkki: http://natgeo.fi/aurinko-saavuttaa-pian-11-vuoden-syklin-maksimin ) :

”Monet sähköyhtiöt sekä muut yritykset ja organisaatiot, esimerkiksi Nasa ja Euroopan avaruusjärjestö ESA, ovatkin ryhtyneet selvittämään keinoja satelliittien sekä sähköverkon ja -laitteiden suojaamiseksi seuraavan voimakkaan auringonpurkauksen koittaessa.”

 

Nämä keinot eivät valitettavasti ole vain ’selvityksessä’, vaan tehokäytössä.

 

Havaintoja Suomessa:

 

Ennen joulua 2015 oli suuret roihupurkaukset auringossa. Perjantaina 18.12.2015 oli taivas vielä hetken lähes pilvetön, ennen kuin se alkoi kummallisesti seuraavana päivänä vanoista peittyä. Sunnuntaina 20.12.2015 ja maanantaina 21.12.2015 oli magneettimyrsky jo saavuttanut maapallon ja vanat olivat muodostaneet paksun pilvimassan. 

 

Satakunnassa olivat tällöin Suomen korkeimmat lämpötilat, yli 11 astetta (!) joulukuussa, josta Ilmatieteenlaitos uutisoi. [Linkki: http://ilmatieteenlaitos.fi/tiedotearkisto/-/journal_content/56/30106/129531054] Artikkeli on poistettu, Ilmatieteenlaitos ei halunnut sinun lukevan sitä, mutta tässä kuvakaappaus uutisesta:

 

Todistaaksemme että tämä magneettimyrsky-chemtrails-yhteys ei ole sattumanvaraista, seurasimme seuraavaa suurta magneettimyrskyä.

 

Tämä magneettimyrsky oli vuodenvaihteessa 2015-2016.

 

 

Tämän myrskyn jälkeen taivas näytti Länsi-Suomessa 2.1.2016 seuraavalta:

 

 

Toivoisimme että entistä useampi ihminen alkaisi seuraamaan näitä operaatiota yllä kuvatulla menetelmällä. Siten meitä olisi useampi joka voisi informoida viranomaisia aurinkomyrskyjen ja chemtrails-levitysten yhteydestä.

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua:

 

Powered by Aava 3