Mikä on HAARP/EISCAT?

 

Päivitys 30.10.2018: Teollisuus poistaa netistä sivuja aiheista, joista se ei halua sinun tietävän. Tutki kuitenkin aihetta ja jaa sitten tietoa, vain siten saamme asiat muuttumaan kohti parempaa. Poliitikot eivät voi tehdä mitään näiden asioiden eteen, jos heillä ei ole kansan tuki takanaan.

 

"HAARP"-asejärjestelmät

Mikroaallot - aikamme täydellisin ase

HAARPia, EISCATia ja muita vastaavia järjestelmiä tutkittaessa on hyvä pitää mielessä, että nuo järjestelmät ovat EU:n parlamentin mukaan asejärjestelmiä. Kun kyse on sotilaallisesta teknologiasta, on selvää että eri maiden armeijat sekä tiedustelupalvelut tekevät kaikkensa pitääkseen teknologian salassa ja levittääkseen siitä väärää tietoa, mutta eri dokumentteihin perehtymällä alkaa "HAARPpien" kyvyt selvitä.

Tässä yksi käyttö mikroaalloille (Iltalehti 2.9.2018):

 

HAARP - ilmastoa pilaava asejärjestelmä

Euroopan parlamentin turvallisuusasiain ja aseidenriisunnan alivaliokunta piti 5. helmikuuta 1998 kuulemistilaisuuden, jossa käsiteltiin mm. HAARPia. NATOn ja USA:n edustajia oli kutsuttu paikalle, mutta he päättivät olla osallistumatta tilaisuuteen. Valiokunta pahoittelee sitä, että USA ei lähettänyt tilaisuuteen ketään eikä käyttänyt tilaisuutta kommentoida esitettyä materiaalia.

HAARPia voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Ilmakehän sähköisiä ominaisuuksia manipuloimalla voidaan hallita valtavia voimia. Jos järjestelmää hyödynnetään sotilaskäyttöön tarkoitettuna aseena, seuraukset voivat olla tuhoisia viholliselle. HAARPin avulla voidaan välittää miljoonia kertoja enemmän energiaa tietylle alueelle kuin millään muulla perinteisellä keinolla. Energia voidaan lisäksi suunnata liikkuvaan kohteeseen, mitä voitaisiin käyttää hyväksi vihollisen rakettien tuhoamisessa.

Hankkeen johdosta on myös mahdollista olla entistä paremmin yhteydessä sukellusveneisiin ja manipuloida maailmanlaajuisia sääolosuhteita. On toki mahdollista toimia myös päinvastaisesti eli aiheuttaa viestintään häiriöitä. Ionosfääriä manipuloimalla voidaan estää maailmanlaajuinen viestintä samalla kun käyttäjän oma viesti menee perille. Järjestelmän toinen mahdollinen sovellutus on maapallon röntgenkuvaus useiden kilometrien syvyydessä (maan läpi tunkeutuvan tomografian avulla) öljy- ja kaasukenttien, mutta myös maanalaisten sotilaallisten varusteiden löytämiseksi.

 

Uuden teknologian haasteet.

Onko oikein että sääaseen omistajat päättävät missä sataa ja milloin?

Miten käy maanviljelijöille jos he eivät maksa "sateestaan"?

Oliko satosi pilaanut rankkasade luonnollinen?

Oliko talosi tuhonnut pyörremyrsky luonnollinen?

Oliko kaupunkisi tuhonnut taifuuni luonnollinen?

 

Alaskasta kotoisin oleva Nick Begich on seurannut Yhdysvaltalaisen HAARP-rakennelman kehitystä alusta asti ja väitellyt aiheesta Yhdysvaltojen kongressissa sen puolustajia vastaan. Huhtikuussa 2013 hän puhui aiheesta EU:n tiloissa järjestetyssä konferenssissa. Hän jakaa nyt tietoa HAARP-teknologian eri käyttömahdollisuuksista ja niiden vaaroista kannustaen hallituksia muodostamaan puolueettomia tarkkailuelimiä seuraamaan HAARPilla tehtäviä tutkimuksia ja kokeita. Hän on myös kirjoittanut aiheesta kirjan. Sen voit lukea englanniksi tästä ja suomeksi tästä.

Video mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/9FRrX6EWb0g?rel=0

 

Ionospheric Heaters - How HAARP really works:

 

Mikä on Haarp?

Haarpin tulevaisuus epäselvä? RT 19.6.2014: HAARP's future uncertain as Air Force plans to dismantle program.

HAARPia ei puretakaan.

Alaska Dispatch News 6.9.2015: HAARP avaa ovensa kuitenkin.

Haluatko tietää enemmän radioaaltojen käytöstä säänmuokkauksessa? Tässä infopaketti.

EU-parlamentin turvallisuuspolitiikan valiokunta käsittelee vuonna 1999 HAARPia, "ilmastoa pilaavaa asejärjestelmää".  "Ilmakehän sähköisiä ominaisuuksia manipuloimalla voidaan hallita valtavia voimia. Jos järjestelmää hyödynnetään sotilaskäyttöön tarkoitettuna aseena, seuraukset voivat olla tuhoisia viholliselle. HAARPin avulla voidaan välittää miljoonia kertoja enemmän energiaa tietylle alueelle kuin millään muulla perinteisellä keinolla. Energia voidaan lisäksi suunnata liikkuvaan kohteeseen, mitä voitaisiin käyttää hyväksi vihollisen ohjusten tuhoamisessa. Tutka, jolla voidaan katsoa horisontin yli ja määritellä esineitä suureltakin etäisyydeltä, on vielä yksi HAARP-järjestelmän sovellus. Sillä voidaan mm. etsiä tulossa olevia kohteita topografisten esteiden takaa."


Ilmatieteenlaitos 2013: HAARP tekee myös revontulia.

HAARP: Fortsättning på Stjärnornas krig. Sveriges Riksdag: HAARP, jatkoa tähtien sodalle.

Mikä on HAARP?

HAARPit ja niihin liittyvät antennit maailmassa

Tuhansia ihmisiä tappanut Filippiinien taifuuni saatettiin luoda tarkoituksellisesti mikroaalloilla

Maanjäristyksiä HAARPilla:

Yhdysvaltojen puolustusministeri vuonna 1997 (Puheen käsikirjoitus ja sivun HISTORIATIEDOT poistettiin palvelimilta muutama kuukausi sitten! Moni kopioi tekstin koneelleen aikoinaan ja puhe löytyy netistä. Miksi hänen puheensa on poistettu juuri nyt? ): "...They can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves..."

Englannin tiedustelupalvelun entinen työntekijä kertoo mikroaaltojen vaarallisuudesta:

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua:

 

Lisää HAARPista:

haarp.net

sincedutch.com

Powered by Aava 3